49 carreteres afectades per la neu en la Comunitat Valenciana: aquesta és la situació a Castelló

La Generalitat ha decretat la situació 0 per nevades en Els Ports, el Baix Maestrat i l’Alt Palància per la borrasca

49 carreteres afectades per la neu en la Comunitat Valenciana: aquesta és la situació a Castelló

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha actualitzat la situació de les carreteres a les 13.30 hores per la borrasca Filomena, que ha obligat el Centre de Coordinació d’Emergències a decretar la situació 0 per nevades en cinc comarques de la Comunitat Valenciana, tres d’elles a la província de Castelló – Els Ports, el Baix Maestrat i l’Alt Palància -. Hi ha diverses carreteres afectades per la neu a Castelló.

Segons les dades actualitzades per Mobilitat, en tota la Comunitat Valenciana hi ha en aquest moment 49 carreteres afectades per gel o neu, cinc d’elles tancades totalment: CV-391, CV-657, CV-794, CV-802 i la CV-803. A més, 10 requereixen cadenes i en l’A-7 hi ha problemes de circulació per la neu.

Les carreteres que requereixen cadenes a Castelló són la CV-207 entre Barraques i la La Pobla d’Arenós per neu i l’accés a Pina de Montalgrao en la CV-209, també per gel. A més, de forma condicionada, es pot circular per la CV-235 entre Viver i Sacanyet i per la CV-241 entre Sacanyet i Canales.

S’espera conéixer l’estat de les carreteres al llarg de la jornada per part de les autoritats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari