Castelló comptarà amb set nous centres educatius el pròxim curs

La Conselleria d’Educació destina més de 25 milions d’euros en les noves construccions a través del Pla Edificant

Castelló comptarà amb set nous centres educatius el pròxim curs

Més i noves aules educatives obriran les portes aquest curs 2022-2023 a la província de Castelló. Tal com ha anunciat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, 2.100 alumnes castellonenques comptaran amb classes noves en el pròxim cicle educatiu.

En concret, la conselleria liderada per Raquel Tamarit obrirà 31 col·legis i instituts nous en la Comunitat Valenciana: 7 d’ells a la província de Castelló, 11 a València i 13 a Alacant. “10 escoles i instituts que estan construïts i preparats per a setembre i altres 21 en construcció molt avançada demostren els fruits d’un treball conjunt a moltes bandes i la repercussió directa se centra en dos focus: instal·lacions públiques educatives a l’altura dels projectes educatius que està implementant el nostre professorat i potenciació de l’ocupació en el sector de la construcció”, ha afegit Tamarit.

La consellera ha concretat que amb les noves construccions es generaran 3.900 llocs de treball directes i indirectes amb una inversió de 156 milions d’euros: “Continuem millorant, ampliant i construint centres educatius i estem en un punt en el qual la maquinària posada en marxa amb el programa Edificant està demostrant l’agilitat i l’eficàcia necessàries. No és un camí fàcil; ens hem adaptat també a la pujada de preus en el sector de la construcció i treballem acompanyant als ajuntaments en la resolució d’obstacles i amb les empreses constructores, que en la immensa majoria estan fent un treball impecable”.

Nous centres a Castelló

En el cas de la província de Castelló, ja obriran les portes al setembre tres centres educatius: en nou CEIP Ambaixador Beltran d’Almassora, una de les grans reivindicacions en matèria educativa de la localitat, que comptarà amb 468 places, un centenar més que fins ara; el nou aulari del CRA Palància Espadà a Castellnou i el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de Polpís.

Segons avanç el curs, també obriran les portes el CEIP Santa Quitèria també d’Almassora; el CEIP Herrero i el CEIP Vicent Marçà de Castelló de la Plana, també grans fites en la capital; i el CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella.

Set centres educatius que, d’acord amb els càlculs d’Educació, beneficiarà a 2.100 alumnes, amb una inversió de més de 25 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari