El programa vacacional 'Castelló Sénior 2022-2023' registra més de 13.000 sol·licituds

La diputada de Turisme, Virginia Martí, celebra el gran acolliment que ha tingut l’oferta turística que impulsa la Diputació de Castelló per a la gent gran

El programa vacacional 'Castelló Sénior 2022-2023' registra més de 13.000 sol·licituds
16/07/2022 -

El programa vacacional ‘Castelló Sénior 2022-2023’ ha rebut més de 13.000 sol·licituds. Així ho ha donat a conéixer la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, després que ahir es tancara el període d’inscripció. Martí ha celebrat el gran acolliment que ha tingut l’oferta turística que impulsa la Diputació de Castelló per a gent gran. «Després de les últimes temporades marcades per la pandèmia, tot sembla indicar que el sector turístic castellonenc està en l’estiu de la recuperació, i les peticions registrades en el programa ‘Castelló Sènior’ és un exemple d’això», ha manifestat la diputada.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és que l’adjudicació de les places es farà per sorteig. La data del sorteig està per determinar. En aquesta edició s’ofereixen 9.200 places, per la qual cosa s’establirà una llista d’espera per al cas que hi haja baixes.

El programa de vacances ‘Castelló Sènior’ té per objecte subvencionar parcialment el cost de paquets vacacionals en els exercicis 2022 i 2023 a les persones majors residents a la província de Castelló amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la província de Castelló.

Programes

Per a aquesta temporada hi ha tres programes de vacances: el ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’, el Programa de Vacances de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i el ‘Programa de Balnearis’.

El ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ compren l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels o aparthotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa, un mínim de dues excursions de migdia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Les dates son del 8 de setembre de 2022 al 16 de desembre de 2022 i del 15 de gener de 23 al 9 de juny de 2023. El preu és de 100 euros per vacant.

El ‘Programa de Vacances de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ comprén l’estada durant 3 dies/2 nits (dies laborables), que inclouen l’estada en hotels o aparthotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló, en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites, incloent tant el transport des de la capital de la província de Castelló, com els desplaçaments que hagen de produir-se durant els dies que dura la ruta. Les dates son del 5 de setembre al 16 de desembre de 2022 i del 12 de gener al 14 de juny de 2023. El preu és 60 euros per vacant.

El ‘Programa de Balnearis” compren l’estada de 6 dies/5 nits en hotels/aparthotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí en règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Les dates son del 17 de setembre 17 de desembre de 2022 i del 14 de gener al 15 de juny de 2023.

En tots els programes s’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari