La Diputació de Castelló garanteix els desplaçaments d'índole sanitària de les persones que resideixen a Viver

La Diputació de Castelló garanteix els desplaçaments d'índole sanitària de les persones que resideixen a Viver
27/08/2020 -

La Diputació de Castelló garanteix el transport fins a Sagunt o València de les persones que resideixen en la localitat de Viver, a la comarca de l’Alt Palància, cada vegada que hagen de ser ateses en instal·lacions sanitàries o hospitals dependents de la Conselleria de Sanitat de la zona. Així ho ha anunciat la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, en el transcurs de la visita que ha realitzat a aquest municipi, on ha explicat que la institució provincial ha concedit en 2020 una subvenció de 6.215 euros per al servei de taxi rural, que «per decisió de l’ajuntament, estarà destinada a cobrir els desplaçaments d’índole sanitària». És una ajuda que la vicepresidenta considera «necessària» en estar l’Alt Palància adscrit a l’àrea de salut de Sagunt.

Puerta, que ha sigut rebuda per l’alcaldessa Nieves Simón, ha recordat que la Diputació del canvi té una «clara vocació municipalista de suport als ajuntaments» que a Viver es tradueix en 2020 en una inversió global de totes les àrees de 180.552 euros, en la qual el vessant social adquireix un gran protagonisme a través de partides per a la implementació dels serveis de promoció de l’autonomia personal i la teleajuda. També ha destacat els 16.752 euros que li corresponen al municipi amb càrrec al Pla Reactiva Castelló enfront de la crisi de la covid, impulsat per la Diputació amb el consens de tots els grups.

En l’apartat d’obres, la vicepresidenta ha destacat la importància de l’escomesa per a l’aigua potable des de la captació de San Miguel fins al depòsit d’Aguas Blancas o el condicionament dels baixos del saló de la cultura per a la seua utilització per a esdeveniments.

Durant la seua estada en la localitat, la vicepresidenta i l’alcaldessa s’han desplaçat fins a les instal·lacions del club de la tercera edat, on han sigut rebudes per la junta directiva. Posteriorment, han visitat el servei de promoció de l’autonomia personal (anteriorment denominat unitat de respir) i els habitatges tutelats municipals, en les que resideixen 10 persones. Patricia Puerta ha felicitat l’alcaldessa «per com de bé d’equipades que estan ambdues instal·lacions, per la qualitat de l’assistència que es presta en elles i perquè contribueixen a fixar població al territori».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari