L'Ajuntament de la Vall d'Uixó injectarà 537.000 euros als proveïdors

El pagament d’aquesta quantitat pendent per part de la Generalitat Valenciana permet ajudar les empreses i autònoms que han prestat serveis per a la ciutat

arxiu

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó injectarà 537.000 euros als proveïdors
24/03/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha ingressat 537.000 euros dels pagaments pendents de la Generalitat Valenciana. L’alcaldessa, Tania Baños, ha explicat que aquesta quantitat s’injectarà immediatament als proveïdors “que han prestat serveis per al municipi, en gran parteix empreses i autònoms locals que cobraran les seues factures i podran fer més suportable aquesta situació tan complicada per l’emergència sanitària”.

Així, ha destacat que l’equip de govern municipal després de rebre aquests endarreriments ha volgut “donar prioritat a pagar a proveïdors que han treballat o treballen per a l’ajuntament, fent obres o realitzant serveis essencials per a la nostra ciutat, perquè les pimes són les que més estan patint aquesta situació de minvament d’ingressos o fins i tot de tancament en haver-se decretat l’Estat d’Alarma fa ja més d’una setmana”.

L’alcaldessa ha agraït al Consell “la seua sensibilitat per a pagar-nos una part important del que ens deu en aquests moments tan difícils per a tots”. Una mesura gràcies a la qual “podrem injectar més de mig milió d’euros al teixit econòmic del territori”, la qual cosa contribuirà a “pal·liar aquesta situació davant la crisi del coronavirus, que no sols està afectant en el sanitari sinó també en l’econòmic i en el social”.

D’altra banda, s’està treballant ja en el procediment per a ampliar els terminis del pagament de la contribució i per a permetre nous fraccionaments. “Sabem que l’IBI és l’impost més onerós a la nostra ciutat i estem estudiant al costat dels tècnics dels Serveis Econòmics la fórmula per a flexibilitzar el pagament a les famílies, que ja anunciem fa uns dies i que aquesta mateixa setmana concretarem amb dates”, ha assenyalat Baños.

Aquesta situació “ha sigut imprevista i està sent difícil per a tots”, per la qual cosa “estem prenent i continuarem prenent durant tot enguany mesures extraordinàries d’acció social i econòmica per a atendre les necessitats de les famílies, sobretot les més vulnerables, i de les pimes i autònoms, que són i seran la nostra prioritat”.

“Els anuncis grandiloqüents queden molt bé, però no han de ser fruit de la improvisació, sinó que han d’estudiar-se per a poder fer front a ells sense problemes, ja que d’això depén que puguem complir amb la nostra paraula i ajudar a totes les persones que ho necessiten”, ha finalitzat la primera edil de la Vall d’Uixó.

PLE AJORNAT

La junta de portaveus ha aprovat per unanimitat l’ajornament del ple municipal ordinari de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó previst per a demà, 25 de març. Així, s’han delegat les competències en la junta de govern i decrets d’alcaldia i els acords es ratificaran com al ple puga celebrar-se amb seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari