El CEIP Recaredo Centelles comptarà amb una nova aula d'infantil 2 anys el pròxim curs

El termini per a realitzar la sol·licitud d’admissió escolar per a formació professional comença hui i per a infantil i primària el 25 de maig

El CEIP Recaredo Centelles comptarà amb una nova aula d'infantil 2 anys el pròxim curs
21/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó col·labora amb la Conselleria d’Educació en el procés d’admissió escolar per al pròxim curs 2021-2022. 466 xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys s’incorporaran als centres educatius, per a això s’ofereixen 168 places públiques d’infantil dos anys. La novetat és que s’ha concedit una nova aula d’aquest tipus al CEIP Recaredo Centelles. Així, se suma a les del CEIP La Moleta, Ausiàs March, Blasco Ibáñez i Rosario Pérez (ràtio de 18 per aula) i la resta a l’Escola Infantil Sagrat Cor.

D’altra banda, hi ha 280 places d’infantil 3 anys, amb una ràtio de 20 alumnes per aula. García també ha destacat que per al pròxim curs la Vall d’Uixó compta “amb una oferta de 18 cicles formatius de 6 famílies professionals en els 3 IES”. Tota la informació es pot obtindre en la web municipal: http://www.lavallduixo.es/content/fp-la-vall

Per segon any consecutiu el procés d’admissió es realitzarà de manera telemàtica. Tal com ha explicat la regidora d’Educació, Carmen García, “cada família ha de crear una clau en la pàgina web telematricula.es i una vegada dins de la plataforma hauran d’ordenar els centres educatius per ordre de preferència”.

El termini per a realitzar la sol·licitud d’admissió per a cicles de formació professional (FP) comença hui, 21 de maig, i per a infantil i primària el 25 de maig. Els centres educatius pararan atenció personal i resoldran dubtes sobre el procés a les persones que el necessiten. Per a això han d’acudir al centre que consideren com a primera opció.

La Conselleria d’Educació ja ha publicat el calendari escolar per al curs 2021-2022, que començarà el 8 de setembre. La previsió és que continuen les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19 i la prioritat de la Regidoria d’Educació és “garantir, com hem fet enguany, la presencialitat 100% en totes les etapes educatives”, ha assenyalat l’edila.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari