La piscina d'estiu de Sant Josep de Vall d'Uixó no obrirà aquest estiu

La piscina d'estiu de Sant Josep de Vall d'Uixó no obrirà aquest estiu
29/06/2020 -

La piscina d’estiu de Sant Josep no obrirà aquest estiu, com a mesura de seguretat i protecció davant la pandèmia de Covid-19. A més la prestació d’aquest servei es troba immersa en un procés jurídic, que demà avançarà amb el debat en el ple municipal sobre la resolució del contracte amb l’empresa adjudicatària.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha explicat que altres municipis de la comarca han acordat “no obrir les seues piscines aquest estiu o obrir-les només per a cursets, no per a bany lliure”. A la Vall d’Uixó, el servei de pràctica esportiva ja està cobert amb la Piscina Municipal Coberta. Per contra, en la piscina d’estiu “en ser més lúdica és més difícil garantir les mesures de seguretat necessàries”.

Quant a la situació jurídica de la piscina d’estiu de Sant Josep, demà en el ple municipal s’aprovarà la resolució del contracte amb l’empresa, que va ser adjudicat pel PP l’any 2014. Aquesta decisió es pren després que el Consell Jurídic Consultiu haja emés el seu informe “en el qual confirma que l’adjudicatària ha realitzat diversos incompliments”.

Una vegada s’aprove en el ple la resolució, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó podrà recuperar les claus de les instal·lacions “i podrem accedir i avaluar en quin estat es troba, per a a partir d’ací treballar perquè torne a estar en condicions per al seu ús”, ha assenyalat García.

Per a finalitzar, ha remarcat que aquest és “un empastre més derivat de la gestió del PP” i que ha acabat amb una resolució de contracte, “com en una altra de les seues concessions d’instal·lacions, la de Vallpala, perquè l’empresa també va incomplir”. En aquest sentit, ha destacat que l’actual equip de govern està actuant “amb responsabilitat i defensant els interessos de l’Ajuntament i de tots els vallers i valleres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari