El TSJCV dóna la raó a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó davant una denúncia del PP per falta de transparència

El TSJCV dóna la raó a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó davant una denúncia del PP per falta de transparència
17/07/2020 -

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha donat la raó a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó amb una sentència en contra del PP, que va denunciar que l’equip de govern no contestava a les seues peticions d’informació amb un dossier de 100 preguntes. Així “no els hem negat informació” i la Justícia ho avala “quan el PP ens acusa de falta de transparència i participació”, ha explicat l’alcaldessa, Tania Baños.

Davant aquestes “acusacions falses” Baños ha assenyalat que els vallers i valleres “tenen altres problemes i hem d’estar preocupats per atendre’ls i no defensant-nos de qüestions polítiques que l’única cosa que fan és desgastar la imatge dels partits i de les institucions”.

Per això, ha demanat que “acabe aquesta judicialització de la vida política, perquè el PP ja ha perdut tres sentències directament contra mi o contra l’ajuntament”: per la vorera del Grup La Unió per a dotar de seguretat l’accés al CEIP La Cova, en compliment de la Llei de Memòria Històrica i aquest cas del dossier de les 100 preguntes.

L’alcaldessa ha recordat que des de 2015 l’equip de govern ha donat “més participació a l’oposició que mai”. Així, s’ha obert al fet que facen aportacions a diverses comissions (ordenança de terrasses, pla d’igualtat, casals, projectes europeus, etc) “i en algunes d’elles el Partit Popular no ha volgut participar”.

Actualment els sis partits polítics amb representació en el ple municipal formen part de la Mesa de Reconstrucció per a fer front a la crisi social i econòmica generada per la pandèmia de Covid-19. “Estem fent un treball conjunt i podem arribar a un acord per unanimitat, perquè aquest és el camí que els vallers i valleres volen que prenguem”, ha indicat.

En l’actual situació “aquest equip de govern està disposat a cedir a la resta de partits parteix de la legitimitat que ens van donar les urnes per a sumar forces”, perquè és moment de “tindre altura de mires per a superar la pandèmia i les seues conseqüències”. Així, ha apel·lat a la “responsabilitat” i a “fer un exercici de reflexió per a pensar com podem entre tots ajudar a la nostra ciutat, sense posar-nos pedres en el camí”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari