L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Estiu Jove Alternatiu

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Estiu Jove Alternatiu
25/06/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el programa Estiu Jove Alternatiu, una sèrie d’activitats d’oci educatiu i responsable dirigides a joves d’entre 13 i 18 anys. A causa de la crisi per la COVID-19, enguany la majoria d’activitats seran no presencials per a garantir les mesures de seguretat i es podran seguir a través dels comptes d’Instagram @centres_joves i @oijlavallduixo; el canal de Youtube Join la Vall, i a través de Whatsapp amb el telèfon 610 783 689.

“La situació ens obliga a ser creatius i a buscar mètodes i eines que ens permeten continuar oferint serveis com aquest, sempre garantint la seguretat i recuperant la normalitat de socialització dels joves”, destaca el regidor de Joventut, David Lluch, qui també ha anunciat que s’ha posat en marxa un servei de préstec de jocs de taula: “hem posat a la disposició de la ciutadania els jocs que es troben en els centres d’esplai de la localitat, els quals es poden sol·licitar a través del telèfon 610 783 689”.

Algunes de les activitats que es realitzaran en l’Estiu Jove són el Concurs Jove Xef, la Gimcana de Curtmetratges, el Taller de Lettering, el Concurs de Fotografia, el Tik Tok més top i rutes de senderisme, entre altres.

La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha assenyalat que aquestes activitats han sigut pensades pels joves usuaris dels centres d’esplai del municipi i que no sols es podran realitzar a casa, sinó que també estan pensades per a poder dur-les a terme a l’aire lliure. “Animem a les joves i els joves a participar i gaudir d’aquestes activitats, les quals sempre han sigut de pagament i enguany són gratuïtes”, destaca la regidora, qui recorda a les persones interessades que poden apuntar-se únicament a les activitats que els interessen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari