L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia les obres de l'aulari d'infantil del CEIP Recaredo Centelles

A més del nou edifici, es rehabilitaran tots els banys de l’edifici de primària i s’instal·larà un ascensor exterior

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia les obres de l'aulari d'infantil del CEIP Recaredo Centelles
31/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia les obres de l’aulari d’infantil 4 i 5 anys del CEIP Recaredo Centelles, obra que s’engloba dins del projecte Edificant, de la Conselleria d’Educació, i que compta amb un pressupost d’1.116.000 €. A més de la construcció d’aquest aulari, es rehabilitaran integralment tots els banys de l’edifici de primària i s’instal·larà a la part est de l’edifici un ascensor.

“Després de molts anys d’espera i de reivindicacions per part de la comunitat educativa iniciem estes obres per garantir l’accessibilitat de totes les xiquetes i xiquets a l’educació pública”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui espera que es puga complir amb el termini d’execució de deu mesos programat perquè “en dos cursos tot l’alumnat del col·legi comence les classes amb unes aules noves i dignes”.

El nou aulari d’infantil constarà de set aules, amb un pati individualitzat per cadascuna de les classes d’infantil de 3,4 i 5 anys; una aula multiús i una zona comuna. Totes aquestes zones estaran adaptades per facilitar l’accés a les persones amb diversitat funcional.

La regidora d’Educació, Carmen Garcia, explica que es tracta d’una “molt bona notícia per a la comunitat educativa i per a la ciutadania en general, ja que s’ha treballat molt per la dignificació dels espais educatius del municipi”.

A més, la regidora ha explicat que, el pròxim dilluns, s’iniciaran també diverses obres al CEIP Eleuterio Pérez: “dins del Pla Edificant, amb un pressupost de 222.000 € i quatre mesos d’execució, es rehabilitaran integralment tots els banys d’infantil i primària i la tanca perimetral del centre; d’altra banda, i extern al Pla Edificant, es rehabilitarà la cuina del centre, es canviarà la calefacció i s’instal·larà un ascensor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari