La Vall d'Uixó amplia a 18 mesos el contracte a l'alumnat del programa Et formem

La Vall d'Uixó amplia a 18 mesos el contracte a l'alumnat del programa Et formem
22/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha aconseguit que la Generalitat Valenciana amplie el contracte de 6 a 18 mesos a l’alumnat del programa Et formem. En aquest sentit, el consistori “ha aconseguit la totalitat de subvencions autonòmiques per a formar a persones desocupades que alhora milloren les infraestructures de la nostra ciutat”, ha afirmat l’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños. Actualment està duent a terme tant aquesta escola-taller com el taller d’ocupació Barranc II, amb una inversió d’1.200.000 euros i 40 participants.

D’una banda, l’alumnat executa projectes d’interés general mentre “aprenen un ofici, reben un salari i obtenen un certificat professional que els ajudarà a eixir al mercat laboral amb majors garanties”, ha explicat l’alcaldessa. D’altra banda, Jorge García, regidor d’Ocupació, ha manifestat que “l’ocupació és la prioritat absoluta d’aquest govern i, per això, des de la regidoria que dirigisc estem treballant per a aconseguir tots els diners possibles de subvencions d’altres administracions perquè els vallers i valleres es formen i aconseguisquen un treball”.

Així doncs, entre les actuacions que estan fent tant des de l’ampliat programa Et Formem com des del taller d’ocupació El Barranc II, destaca el manteniment del llit del barranc de Sant Josep, les zones verdes del Barri Carmadai, actuacions en el Barranc de l’Horteta per a millorar la connexió entre Toledo i Sant Vicent, adequació de la jardineria de l’Aqüeducte, parc de la carretera d’Alfondeguilla i paratge de Sant Josep, sanejament dels murs de l’Estadi Municipal José Mangriñán i obres en l’avinguda Agricultor i carrer Jaume Valls per a fer les voreres accessibles.

A més, s’han canalitzat les aigües en la base de les ambulàncies del SAMU de la Vall d’Uixó, situada en el polígon La Vernitxa, ja que s’inundava cada vegada que hi havia pluges fortes. Sobre aquest tema, Baños ha incidit en què “si alguna cosa s’ha demostrat en aquesta pandèmia és que hem de cuidar dels qui ens han cuidat i ens cuiden”.

Per a finalitzar, cal recordar que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó s’està reunint aquesta legislatura amb els alcaldes dels municipis que “més ocupació generen i més indústria tenen per a copiar i adaptar el seu model” i “aconseguir consolidar la ciutat que volem en els pròxims 30 anys, en la qual es puga treballar i consolidar projectes de vida”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari