La Vall d'Uixó amplia l'horari del Cementeri Municipal per la festivitat de Tots Sants

La Vall d'Uixó amplia l'horari del Cementeri Municipal per la festivitat de Tots Sants
24/10/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat els serveis especials per al Cementeri Municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants, a causa de l’augment de visites que es produeix en aquestes jornades. Així, s’amplien els horaris i els dies 29, 30 i 31 d’octubre l’obertura serà de 9.00 a 18.00 hores, romanent obert al migdia, i l’1 de novembre de 9.00 a 18.30 hores, també ininterrompudament.

L’1 de novembre no es realitzaran enterraments i es retiraran les escales comunes, atés que no es podran fer arranjaments “per a evitar molèsties en una jornada de moltes visites i aglomeracions”, ha explicat la regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé. Així mateix, ha demanat “que no hi haja abusos dels espais comuns per respecte als altres” i perquè “cal garantir l’accessibilitat i el pas de les persones”.

Aquests dies també s’estan finalitzant els treballs de manteniment, pintura, neteja, jardineria i adequació de tot l’interior del cementeri i de l’aparcament. A més l’Ajuntament ha adquirit 20 bancs nous que aquesta mateixa setmana s’instal·laran “sobretot en la part nova, per a facilitar el descans de les persones majors o amb mobilitat reduïda quan visiten les instal·lacions”.

Quant al servei especial d’autobús, es prestarà l’1 de novembre de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30 hores, amb eixides des de l’estació d’autobusos a les hores en punt i a les mitjanes i eixides des del cementeri als quarts i menys quarts. L’autobús farà parades en l’avinguda Cor de Jesús (enfront de la Caixa Sant Isidre) i en l’avinguda Jaume I (enfront de l’IES Botànic Cavanilles), amb un preu únic del bitllet de 1,35 euros.

El mateix 1 de novembre també es realitzarà la missa a les 11.00 hores. A les 12.00 i a les 17.00 hores hi haurà música clàssica i barroca d’ambient en directe, a càrrec d’Arcs al Vent, que “de manera molt respectuosa honrarà a les persones que ens han deixat, com ja vam fer per primera vegada l’any passat i va ser molt ben acollit”, ha assenyalat Bartolomé.

Finalment, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre s’habilitarà un dispositiu especial de trànsit per a millorar la seguretat en la zona. L’accés en vehicle privat estarà tallat per la Carretera de Algar, per la qual cosa s’haurà de fer des de la Colònia Segarra; mentre que l’eixida es realitzarà pel Polígon de la Vernicha o per Carmadai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari