La Vall d'Uixó obri una borsa d'ocupació d'operari/a de serveis múltiples en la Llar Sagrada Família

La Vall d'Uixó obri una borsa d'ocupació d'operari/a de serveis múltiples en la Llar Sagrada Família
12/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert hui la convocatòria per a crear una borsa d’ocupació temporal d’operari/ària de serveis múltiples en la Llar Sagrada Família. El termini d’inscripció finalitza el 25 de maig i el procés selectiu constarà de dues proves eliminatòries i mèrits (formació i experiència relacionada amb el lloc de treball).

La regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, ha assenyalat que la bossa “servirà per a cobrir llocs d’ocupació temporals, per vacances, baixes o pics de treball, en les tasques de neteja de la residència de majors, bugaderia o preparació del menjador”.

La taxa ordinària és de 20,20 euros, encara que s’obtindrà una bonificació del 50% per discapacitat igual o superior al 33% o per ser una persona desocupada de llarga duració, així com una reducció del 75% en el cas de complir tots dos supòsits. El pagament es pot fer mitjançant autoliquidació en la web de l’Ajuntament, directament en les entitats bancàries associades o amb targeta en l’OAC.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de maig a través de la seu electrònica (amb certificat digital) o en l’OAC amb cita prèvia. Al costat de la instància s’ha de presentar una fotocòpia del DNI i el justificant del pagament de la taxa per participació.

Les bases completes de la bossa es poden consultar en la següent adreça web: http://www.lavallduixo.es/content/bolsa-operariosas-de-servicios-multiples-hogar-sf

VÍDEO ACTA

La també regidora de Modernització Administrativa ha explicat que des del passat ple municipal s’ha implantat el sistema de vídeo acta, que “segueix el procés de modernització de l’administració pública que es va iniciar en 2015” i que té entre els seus objectius “acostar-la als veïns i veïnes”. Així, a través de la pàgina web lavallduixo.actamunicipal.com es pot “veure la sessió en línia i anar directament a cada punt de l’ordre del dia”. A més es poden filtrar les intervencions per regidors o per partits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari