La Vall d'Uixó impulsa la compra en comerços locals amb 1.000 bosses sostenibles d'Afaniad

La Vall d'Uixó impulsa la compra en comerços locals amb 1.000 bosses sostenibles d'Afaniad
14/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, mitjançant la Regidoria de Comerç, ha adquirit 1.000 bosses de compra per a incentivar el comerç local i ajudar a la inserció sociolaboral dels usuaris i usuàries d’Afaniad. El centre ha plantejat una línia de preparació laboral perquè els participants elaboren els seus propis productes i que posen en pràctica totes les “habilitats que han treballat anteriorment”, afirma Maria Ángeles Pérez, presidenta d’Afaniad.

Jorge García, regidor de Comerç, ha recalcat que aquest projecte té dos objectius: visibilitzar la gran faena que fa Afaniad a la nostra ciutat i donar suport al comerç local i més concretament als llocs del Mercat Municipal. “Les borses sostenibles i solidàries es repartiran gratuïtament en diferents setmanes per fer compres en el Mercat Municipal” explica l’edil de l’àrea.

D’altra banda, Clara Ortiz, educadora social en Afaniad, ha agraït al consistori la seua col·laboració perquè “així donem a conéixer i visibilitzem a escala local les habilitats, capacitats i actituds dels joves de l’associació”. En la mateixa línia, Pérez ha manifestat que “gràcies a aquesta comanda tan gran els participants s’asseguen enfortits i motivats a continuar treballant per la seua inserció social i laboral”.

Finalment, aquest projecte també fomenta la cura al medi ambient, ja que “s’estan utilitzant bosses de roba reutilitzables i els materials usats són respectuosos amb la naturalesa”. En aquest sentit, García, ha ressaltat que “l’Ajuntament aposta per reduir al màxim el consum de plàstic, per això, donarem suport a qualsevol mesura que reduïsca la petjada ecològica de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari