La Vall d'Uixó prepara el cementeri municipal per al dia de Tots Sants

La Vall d'Uixó prepara el cementeri municipal per al dia de Tots Sants
27/10/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adequat el cementeri municipal per al pròxim 1 de novembre, Dia de Tots Sants, a causa de l’augment de les visites durant eixes jornades. Enguany s’han fet treballs de manteniment, pintura, neteja i jardineria. Francesca Bartolomé, regidora de Salut Pública, ha recordat que “l’ús de la màscara és obligatori en totes les instal·lacions i hem de procurar mantenir la distància de seguretat”.

Bartolomé ha manifestat que “des de la regidoria hem plantat l’olivera que va presidir l’acte d’homenatge a les víctimes de la Covid-19 i l’hem posada en l’entrada del Cementeri”. Com a novetat, enguany, després de la missa de les 11.00 hores, un quartet interpretarà música barroca d’ambient “per a honrar a tots els vallers i valleres que ens han deixat enguany”.

Pel que respecta a l’horari, els dies 29, 30 i 31 d’octubre el cementeri obrirà a les 9.00 i tancarà a les 18.30, romanent obert al migdia. El divendres 1 de novembre l’horari serà de 9.00 a 19.00 també ininterrompudament i, a més, no es realitzaran enterraments durant la jornada. Bartolomé ha anunciat que “enguany com l’any passat també hi haurà una entrada i eixida diferenciades” i es reforçarà la desinfecció dels elements d’ús comú.

El dia 1 de novembre es prestarà servei d’autobús de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30 hores, amb eixides des de l’estació d’autobusos a les hores en punt i a les mitjanes i eixides des del cementeri als quarts i menys quarts, amb parades en l’avinguda Cor de Jesús (enfront de la Caixa Rural San Isidro) i l’IES Botànic Cavanilles. El preu únic del bitllet és d’1,35€.

Quant al dispositiu de trànsit, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre es podrà accedir al cementeri des de la Colònia Segarra mentre que la carretera d’Algar romandrà tallada; l’eixida es podrà realitzar bé pel Polígon La Vernitxa o bé per Carmaday”, ha recalcat la regidora. Per a finalitzar, Bartolomé ha demanat “respecte cap a les persones que es troben al nostre costat” i “que no hi haja abusos dels espais comuns per part dels familiars”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari