La Vall d'Uixó programa per tercer any consecutiu 'Nadal als barris'

La Vall d'Uixó programa per tercer any consecutiu 'Nadal als barris'
14/12/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha programat per tercer any consecutiu el projecte d’oci familiar ‘Nadal als barris’, que del 16 de desembre al 4 de gener portarà la màgia de Nadal a tots els barris de la ciutat. L’objectiu és crear espais de trobada i convivència a través d’activitats per a tots els públics i edats, però especialment per als xiquets i xiquetes.

La regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, ha explicat que l’activitat consisteix en “un espectacle amb animació musical i contes nadalencs”, a més de la presència de “personatges de dibuixos animats molt coneguts” i de la visita de Papà Noel i dels patges reals “per a recollir les cartes amb els desitjos dels més xicotets”. A més rebran un detall per la seua assistència.

Totes les actuacions tindran lloc a les 17.30 hores en les següents dates i llocs: 16 de desembre al parc del centre social del Toledo, 17 en la plaça de l’Assumpció, 18 en la plaça del Parc, 23 en l’encreuament dels carrers Translació i Rosario (Roser), 26 al parc del Carmadai, 27 al costat del centre social de la Colònia Segarra, 28 al parc de la Moleta, 29 en la plaça de l’església de Sant Antoni, 30 en la plaça 9 d’Octubre (Carbonaire), 1 de gener al costat de l’estació d’autobusos, 2 en la pista de patinatge de Sant Josep, 3 al parc de la Pilarica (La Unió-La Cova) i 4 en la plaça del Centre.

Pérez ha tingut un agraïment especial per al teixit associatiu dels barris “per la seua participació i implicació” i ha destacat que després de dos anys amb restriccions per la pandèmia “enguany podrem celebrar ‘Nadal als barris’ amb normalitat i gaudint al costat dels nostres veïns i veïnes”. I és que aquestes accions “fan barri, fan ciutat i tenen cor”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari