La Vall d'Uixó obri el nou skate park en l'arrancada de la Setmana de la Mobilitat

La Vall d'Uixó obri el nou skate park en l'arrancada de la Setmana de la Mobilitat
17/09/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha arrancat la V Setmana de la Mobilitat amb l’obertura oficial del nou skate park, situat al costat de la Pista d’Atletisme del Paratge de Sant Josep. L’activitat ha comptat amb una exhibició del Club de Patins Enruédate i Club Spartans i amb aforament limitat a causa de les restriccions per la pandèmia de Covid-19.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha visitat la nova zona esportiva al costat del regidor de Mobilitat, Javier Ferreres, la regidora d’Esports, Mar Arzo, i el responsable del club local Enruédate, Jesús Arbanies. Amb la posada en funcionament del skate park es compleix amb una reivindicació des de fa diversos anys, ja que es requerien unes instal·lacions en millors condicions i alliberar les ja obsoletes de la Plaça del Parc.

Baños ha destacat la “col·laboració i assessorament” que han prestat el col·lectiu de patinadors en el disseny de la infraestructura recentment inaugurada. I una vegada en marxa ha demanat a la ciutadania que “la cuide, la respecte i complisca les normes d’ús, perquè ha suposat un gran esforç econòmic per a l’Ajuntament” i suposa “ampliar els recursos esportius dels quals disposem a la nostra ciutat”.

Les noves instal·lacions tenen una superfície de 1.032 m² i compten amb set mòduls: quarterpipe 9 m, pla inclinat, jump box, quarterpipe 12 m, miniramp, barana recta en sòl i grindbox amb barana i calaixos. A petició dels usuaris s’ha construït en fusta de gran amortiment i s’ha barrat per a dotar-ho de major seguretat.

SETMANA DE LA MOBILITAT

La Setmana de la Mobilitat continuarà demà amb el llançament de la campanya ‘Vaig vindre destral a l’escola’ en les xarxes socials. El divendres se celebrarà un taller de circulació urbana segura amb bicicleta o VMP, que ja ha completat les inscripcions. El dilluns hi haurà una sessió informativa sobre les ajudes de la Generalitat Valenciana per a la compra de bicicletes i VMP elèctrics i el dimarts serà el Dia Mundial Sense Cotxes, amb corts al trànsit en l’avinguda Sud-Oest (en direcció al Paratge de Sant Josep) i autobús urbà gratuït.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari