Comprar a la Vall d'Uixó té premi: els comerços repartiran rasques amb regals de fins a 2500 euros

Els establiments adherits a l’associació Jocomprealavall donaran un rasca per cada compra de mínim 10 euros

Comprar a la Vall d'Uixó té premi: els comerços repartiran rasques amb regals de fins a 2500 euros

Les botigues i establiments de la Vall d’Uixó inicien una campanya durant els mesos de maig i juny per a incentivar les compres en el comerç local del municipi. Així, sota el nom ‘Rasca Vall’ l’associació Jocomprealavall amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i de Caixa La Vall han creat una iniciativa a través de la que les compres en la localitat tenen un premi.

La campanya s’ha presentat este dilluns en el consistori municipal on les entitats organitzadores han explicat el seu funcionament. En concret, els premis s’obtindran mitjançant un rasca que podran aconseguir totes aquelles persones que realitzen una compra de mínim 10 euros en qualsevol dels comerços que està associat a Jocomprealavall.

L’associació repartirà 20.000 rasques, dels quals 204 tenen premis valorats en més de 2.500 euros. Rascant els bons es podran aconseguir des de premis físics com a fregidores d’aire, tractaments de bellesa o ulleres de sol; fins a vals de diners per poder gastar en els comerços que pertanyen a aquesta organització. De fet, este és un dels principals objectius de la campanya, tal com ha explicat Miguel Ortega, membre de l’associació, qui ha declarat que la finalitat és que esta iniciativa “revertisca en el comerç local i que la campanya incentive les compres en la Vall”.

Per part seua, el regidor de Comerç de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Fernando Daròs, ha mostrat el suport municipal a esta acció de dinamització que “posa en valor la importància del comerç local, que és una de les potes fonamentals de l’economia”. Així, ha reiterat que “defensar el comerç local és defensar la Vall” i que és important “la col·laboració entre entitats i administració per a donar-li impuls”.

En la presentació de la campanya també ha sigut present la presidenta de Caixa La Vall, Lourdes Falcó, per a qui és fonamental “sumar esforços” per a promocionar el comerç local, incentivar les compres en ell, atraure i fidelizar a la clientela i dinamitzar l’economia local. Així, ha animat a sumar-se a esta iniciativa i aconseguir els rasques realitzant compres en els comerços que formen part de l’associació Jocomprealavall.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari