Baños: “Cap govern ha hagut de prendre decisions tan complicades com les que estem prenent aquests dies”

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les festes patronals de Sant Vicent Ferrer anuncien el seu ajornament per la situació del coronavirus

Baños: “Cap govern ha hagut de prendre decisions tan complicades com les que estem prenent aquests dies”
13/03/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les festes patronals de Sant Vicent Ferrer han anunciat l’ajornament de les celebracions previstes del 12 al 26 d’abril, en una decisió “molt complicada, però valenta i responsable, que contribueix a evitar l’expansió del contagi del coronavirus perquè no es col·lapse el sistema sanitari”, tal com ha explicat l’alcaldessa, Tania Baños, que ha comparegut en el saló de plens en presència del president, Carlos A. García, i dels membres de la corporació municipal.

Baños ha afirmat que “cap govern municipal ha hagut de prendre decisions tan dures i complicades com les que estem prenent aquests dies, però estar en llocs de responsabilitat també requereix prendre mesures difícils”. Per això ha agraït “el treball durant tres dies de l’equip de govern i de la predisposició de tots els regidors de la corporació municipal, del coordinador del Centre de Salut i dels treballadors municipals”, així com la comprensió i col·laboració de “totes les entitats afectades”.

Aquestes mesures són preventives i “demanem tranquil·litat perquè en aquests moments no hi ha cap cas a la Vall d’Uixó”, però també ha apel·lat a la responsabilitat de la ciutadania “perquè si estem prenent mesures complicades des de totes les institucions, individualment també hem d’evitar desplaçaments i trobades socials, perquè cada decisió personal pot afectar de manera col·lectiva”.

Des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó s’ha publicat un bàndol amb altres mesures preventives temporals, fins a un altre avís:

  • Tancament de totes les instal·lacions i centres dependents de l’Ajuntament que no siguen imprescindibles (centres socials, instal·lacions esportives, instal·lacions culturals, centre de formació i educatius).
  • Suspensió del mercat dels divendres.
  • Tancament dels Coves de Sant Josep.
  • Suspensió de tots els actes organitzats per l’Ajuntament
  • Precintat dels parcs infantils.
  • Revocació de tots els permisos d’actes en la via pública.
  • Restricció de les reunions en les oficines municipals llevat que siguen imprescindibles.
  • Els ciutadans hauran d’intentar realitzar les gestions amb l’Ajuntament per via telefònica o telemàtica. Quan siga imprescindible acudir físicament a les oficines públiques s’haurà de sol·licitar cita prèvia.
  • Es recomana restringir l’assistència als actes fúnebres, excepte els familiars més directes.
  • Es recomana evitar els festejos, celebracions i actes privats multitudinaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari