La Vall d'Uixó prepara el llançament de mil bons comerç per a Nadal

L’objectiu és contribuir amb el comerç local mitjançant l’adquisició de bons disponibles la setmana que ve en la pàgina web

La Vall d'Uixó prepara el llançament de mil bons comerç per a Nadal
18/11/2023 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està ultimant els detalls per a llançar els bons de comerç local el pròxim 21 de novembre de cara a la campanya de Nadal. L’objectiu és promocionar aquests xicotets establiments posant a la disposició de la ciutadania la possibilitat d’adquirir 1.000 bons de 60€, els quals 30€ els aporta el consistori i, la resta, la persona que el sol·licite.

Des de l’Ajuntament s’afirma que estaran disponibles del 21 de novembre a les 10.00 del matí fins al 23 de novembre, en l’adreça www.lavallduixo.es. De moment, tots els comerços que ho desitgen poden adherir-se dins d’aquest termini. En l’edició de 2023 participen comerços de serveis com a bellesa, perruqueria o hostaleria, entre altres.

El llistat de les persones beneficiàries es publicarà el 7 de desembre i la recollida del 14 al 22 de desembre en l’Agència de Desenvolupament Local, en l’avinguda Jaume I, 34. El període per a utilitzar el bo en aquests comerços serà del 14 de desembre al 8 de gener. Les persones que en edicions anteriors no van recollir o no van usar el bo concedit seran excloses del procediment.

Des de la regidoria de Comerç, s’assegura que tots els bons seran utilitzats: “volem garantir que tots els bons es gasten, perquè així més comerços es beneficien i hi ha més moviment de diners a la ciutat”. I és que l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és “que els ciutadans facen les seues compres nadalenques en el municipi, aprofitant que són dates de fer regals i fent front al consum en línia”, ha remarcat el regidor de Comerç, Fernando Daròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari