La Vall d'Uixó inicia el curs escolar amb 5.169 alumnes matriculats i mantenint els reforços per la Covid-19

Les obres de construcció del nou aulari del CEIP Centelles estaran finalitzades el 30 de setembre amb una inversió d’1.100.000 euros

La Vall d'Uixó inicia el curs escolar amb 5.169 alumnes matriculats i mantenint els reforços per la Covid-19
08/09/2021 -

La Vall d’Uixó ha iniciat aquest matí el curs escolar 2021-2022 amb normalitat i amb un total de 5.169 alumnes matriculats entre infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional. Igual que l’any passat, s’ha garantit el 100% de la presencialitat en totes les etapes i edats.

A més s’estrena una nova aula d’infantil 2 anys en el CEIP Centelles, una nova aula d’infantil 3 anys en el CEIP Sant Vicent i un nou cicle formatiu de grau superior d’Administració en modalitat semipresencial en l’IES Botànic Cavanilles. També han comprat 127 tauletes per a continuar modernitzant i digitalitzant els centres educatius.

L’alcaldessa, Tania Baños, i la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García, han visitat aquest matí el CEIP Centelles, on s’estan desenvolupant les obres de construcció del nou aulari d’infantil. El compromís és “que estiguen finalitzades el 30 de setembre, després d’un xicotet retard per falta de materials“, tal com han explicat. En aqueix moment es retiraran les aules prefabricades provisionals i es realitzarà el trasllat.

Així, en poques setmanes “el nou aulari serà una realitat, després de més de 20 anys de reivindicacions de la comunitat educativa del Recaredo Centelles“, han destacat. Aquestes obres han suposat una inversió d’1.100.000 euros i també ha inclòs la rehabilitació de tots els banys de l’edifici de primària i la instal·lació d’un ascensor.

D’altra banda, aquest estiu s’han realitzat diverses millores en cinc col·legis: Blasco Ibáñez, Assumpció, Sant Vicent, Rosario Pérez i el mateix Centelles. Aquestes actuacions han consistit en la pintura d’interiors, exteriors o pistes; canvi de persianes, tanques o finestres; i transformació de patis coeducatius amb la col·locació de gespa artificial.

Aquest curs escolar comença amb 30 docents més i 34 monitors/as més de reforç i es manté el reforç especial de neteja i desinfecció per la Covid-19. Després de dos anys “difícils per la pandèmia podem iniciar aquest curs amb una major tranquil·litat per l’experiència que ja tenim i per l’avanç de la vacunació”. I és que l’alumnat dels IES ja està vacunat al 100% o està en procés de rebre la segona dosi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari