La Vall d'Uixó dinamitza l'activitat hostalera amb conversions en zona de vianants temporals

La Vall d'Uixó dinamitza l'activitat hostalera amb conversions en zona de vianants temporals
22/05/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó restringirà temporalment el pas de vehicles rodats al carrer Salvador Allende de l’avinguda Jaume I fins al carrer Pare Melià, amb l’objectiu de “dinamitzar l’activitat hostalera en aquesta zona, en la qual es concentren un gran nombre de bars i restaurants, perquè hi haja major seguretat i siga totalment per als vianants”, ha explicat el regidor de Policia i Urbanisme, Javier Ferreres.

Aquesta iniciativa es posarà en marxa aquesta vesprada i estarà activa fins al diumenge a la nit, durant els caps de setmana. Encara que Ferreres ha insistit que la mesura és temporal i excepcional “i a mesura que avancen les fases i es permeta l’ús de l’interior dels locals s’aniran reduint els espais exteriors que s’han ampliat”.

Des de Policia Local i Urbanisme s’ha coordinat aquesta acció amb la Regidoria de Promoció Econòmica “per a reactivar l’economia local i estar al costat del sector hostaler, que és un dels quals més ha patit el cessament d’activitat per la pandèmia de la Covid-19”. De fet, aquest tancament al trànsit se suma a l’ampliació de les terrasses i l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de la via pública enguany.

Aquestes mesures es compatibilitzaran amb la convivència i el respecte veïnal, per la qual cosa els locals hauran de seguir estrictament els horaris de tancament: de diumenge a dijous a les 23.30 hores, tenint 30 minuts per a recollir taules, cadires i netejar les terrasses (a les 0.00 hores haurà d’estar completament tancat) i els divendres, dissabtes i vespres de festius a les 0.30 hores (a les 1.00 hores completament tancat).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari