Falomir reprén el ‘despatx al carrer’ per a escoltar i recollir els suggeriments i reivindicacions dels veïns

L’alcalde de l’Alcora destaca que “el diàleg i la proximitat amb la gent són senyals d’identitat del meu govern”

Falomir reprén el ‘despatx al carrer’ per a escoltar i recollir els suggeriments i reivindicacions dels veïns
22/09/2022 -

Després de l’aturada estival i, una vegada finalitzades les festes, l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha tornat a traslladar el seu despatx al carrer per a escoltar els veïns i veïnes i recollir les seues reivindicacions i suggeriments.

A través d’aquesta iniciativa, els dijous, el primer edil alcorino, acompanyat per les regidores Antonia Collado i Mª Ángeles Ibáñez i personal tècnic, recorre els carrers de la localitat i visita amb els veïns aquelles zones en les quals és necessari actuar per a millorar o reparar deficiències.

Falomir va posar en marxa el ‘despatx al carrer’ quan va ser investit alcalde per primera vegada, en la passada legislatura. “Fins i tot abans” -apunta-, ja que “quan era regidor d’Urbanisme trepitjava també molt el carrer per a veure, atendre i estar en contacte amb la població”.

I és que, per a l’alcalde, “hi ha moltes coses que no es veuen, o no s’aprecien en tota la seua magnitud, des dels despatxos, per això, és fonamental veure-les ‘in situ’ juntament amb els veïns”.

El munícipe ha explicat que “a vegades, la solució és fàcil i ràpida, però altres és més costosa i s’ha de tindre una mica de paciència. Jo prenc nota de tot per a traslladar-ho al personal tècnic i, d’aquesta manera, valorar la situació i, si és viable, iniciar els tràmits i les gestions necessàries per a donar una resposta com més prompte millor”.

Cal recordar que, dins de la iniciativa ‘despatx al carrer’, Falomir va realitzar l’abril de 2021 una ronda de visites a cada barri de la localitat, així com a pedanies i urbanitzacions, amb l’objectiu d’escoltar, resoldre dubtes i prendre bona nota de les necessitats concretes de cada veïnat per a dur a terme accions de millora.

“Ja s’han solucionat moltes de les qüestions que ens van traslladar. No obstant això, pel fet que algunes requereixen un temps major per a la seua tramitació i execució, encara s’està treballant per a poder donar resposta a totes les peticions que tècnicament són viables”.

D’altra banda, l’alcalde ha recordat que, el mes de maig passat, l’Ajuntament va posar a la disposició dels veïns i veïnes un número de WhatsApp per a atendre totes aquelles incidències en la via pública, parcs i jardins que vulguen fer arribar al consistori: mobiliari en mal estat, fanals fosos, etc.

Una iniciativa amb la qual “també volem millorar la gestió municipal, l’eficàcia en l’atenció als veïns i la rapidesa en la resolució de les incidències plantejades”.

Falomir ha ressaltat que “des del principi, tot l’equip hem fet de la proximitat un senyal d’identitat del Govern de l’Alcora”. Així, “estem realitzant especial recalcament en l’atenció personalitzada des de totes les àrees, la qual cosa ens permet detectar problemes que, a vegades, en el dia a dia es passen per alt”.

En paraules de l’alcalde: “Només atenent, dialogant i escoltant la ciutadania es poden donar solucions efectives a les vertaderes necessitats i demandes de la població”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari