Les Alqueries torna a tindre les seues Festes Patronals amb actuacions musicals i taurines

arxiu

Les Alqueries torna a tindre les seues Festes Patronals amb actuacions musicals i taurines
24/09/2021 -

Les Alqueries tornarà a viure les seues Festes Patronals de l’1 al 10 d’octubre amb més actes que les anteriors, però tots ells adaptats a les circumstàncies sanitàries actuals. El programa inclou actuacions musicals, taurines, per a xiquetes i xiquets, religiosos i gastronòmics amb límit d’aforament. La regidora de Festes, Lorena Maure, explica que “hem treballat perquè la ciutadania puga disfrutar d’unes festes amb seguretat, per això, hi haurà canvis en els actes tradicionals i nous, com un nou recorregut en l’ofrena o que enguany les calderes seran per emportar”.

Entre les actuacions musicals destaquen les orquestres Supermagic i Empopados, amb aforament de 1.500 persones amb pa i porta de taules de màxim 10 persones, i el festival de música en Valencià Les Alqueries Mou la Llengua amb el mateix format, però aforament de 760 persones, la Coral Borrianenca amb aforament de 200 persones, un concert de música clàssica de Stabat Mater, la interpretació de l’obra ‘Por las calles de Madrid’, l’espectacle ‘Barco a Venus’ i l’obra de teatre infantil ‘The Circus Show’, els tres últims per a 500 espectadors. Les entrades de les actuacions es podran adquirir gratuïtament en Eventbrite, excepte el concert de música clàssica que té entrada lliure.

La regidora agraeix “la iniciativa i la implicació que han tingut les associacions taurines del poble per dur endavant els festejos taurins”. L’aforament serà limitat i amb recinte tancat. Les entrades es repartiran en primer lloc a les veïnes i veïns de les Alqueries de 10.00 a 12.00 hores del matí, i de 19.00 a 21.00 hores en l’edifici de l’antic parvulari, el dia abans de l’acte al qual es vulga anar i serà necessari presentar DNI o qualsevol altre document acreditatiu. Per al públic en general, una hora abans de començar el festeig.

Respecte a les noves mesures, al repartiment de les calderes caldrà recollir els tiquets al Registre de l’Ajuntament els dies 1, 4 i 5 en horari de 9.00 a 14.00 hores i per a participar en l’ofrena també serà necessari apuntar-se al Registre de l’Ajuntament des del dia 27 fins al dia 1 en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Pel que respecta als dinars i sopars dels casals de penyes o agrupacions de familiars i/o amics que desitgen traure taules i cadires al carrer, deuran demanar permís a l’Ajuntament abans del dia 29 de setembre, bé al registre o per via telemàtica. També en aquest cas hauran de complir unes normes publicades al decret d’alcaldia, el límit de persones per taula serà de 10 persones i amb separació d’un metre i mig entre cadascuna i l’ús de mascareta serà obligatori quan no s’estiga consumint. Els horaris seran de 12.00 a 17.00 hores els dinars, i de 20.00 a 00.30 els sopars. En tot cas, no es permeten els balls, karaokes i actuacions als casals.

“Esperem que la gent gaudisca de les festes i dels diferents actes programats per a esta setmana, respectant en tot moment les normes, amb responsabilitat i precaució”, afirma Lorena Maure, qui desitja “unes molt bones festes encara que continuen sent diferents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari