La Mancomunitat de l'Alt Palància llança un nou sorteig a través de les seues xarxes socials

La Mancomunitat de l'Alt Palància llança un nou sorteig a través de les seues xarxes socials
20/10/2022 -

La Mancomunitat de l’Alt Palància, a través de la seua pàgina en la xarxa social Facebook¸ ha llançat un nou sorteig per a potenciar la marca turística de la Mancomunitat i Dinamitzar així l’activitat en aquest canal de comunicació. La persona agraciada que resulte guanyadora del sorteig, podrà gaudir d’una cistella amb productes Quilòmetre 0 de la Mancomunitat de l’Alt Palància, per a gaudir d’una experiència única gràcies a tot el que ofereix la nostra terra de sabors.

La cistella de productes de l’Alt Palància conté un negre Vega Palància; un negre Rodana; codony de l’Alt Palància; mel ecològica de les muntanyes de Begís; i melmelada d’Altura. Una vertadera oportunitat d’assaborir el que ofereix la nostra terra i que per a guanyar-la bastarà amb seguir les indicacions de la respectiva publicació de la pàgina de Facebook de la Mancomunitat. El pròxim dia 21 s’anunciarà la persona agraciada.

Cal recordar que la Mancomunitat de l’Alt Palància, constituïda l’any 1992, es troba com el seu propi nom indica a la comarca de l’Alt Palància. Aquesta se situa a l’interior de la província de Castelló confrontant amb la Comunitat d’Aragó i la província de València. Els seus més de 956km2 de superfície són travessats pel riu Palància, que divideix la comarca en dos espais diferenciats en els quals habiten en l’actualitat al voltant de 25 mil habitants.

Quatre són els pilars sobre els quals es basa la proposta turística de la comarca castellonenca: Terra d’aigües, que posa en valor els innombrables rius, salts, fonts i embassaments; Sabors Alt Palància, amb un rebost compost per olis d’oliva de primera qualitat, fruita seca com les ametles, vins, formatges i tòfones; Petjades de la història, que recull el variat patrimoni d’aquestes terres; i Activa’t en l’Alt Palància, amb rutes i activitats.

Aquesta campanya forma part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Alt Palància. Un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló i la Mancomunitat Intermunicipal de l’Alt Palància, la finalitat del qual és dinamitzar el turisme del destí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari