Els mercats nadalencs omplin Castelló de màgia

Descobreix els mercats de Nadal que se celebren aquest cap de setmana en els pobles de Castelló

Els mercats nadalencs omplin Castelló de màgia

Els mercadets nadalencs de Castelló 2022 ompliran de màgia i ambient els carrers aquest mes de desembre. Encara que queden diverses setmanes per davant fins a la celebració dels dies més assenyalats, la veritat és que ja es pot gaudir d’aquestes cites durant els caps de setmana i del 9 a l’11 de desembre hi haurà diversos mercats d’aquesta temàtica.

Mercat Nadalenc de Castelló

El Mercat Nadalenc de Castelló 2022 se celebra aquest dijous, divendres, dissabte i diumenge d’11.00 a 14.30 hores i de 17.00 a 22.00 hores als carrers Major i Cavallers i en la plaça de les Aules de la capital de la Plana.

En total hi haurà un centenar d’activitats, entre elles tallers, desfilades, teatre, música, posats d’artesania i de productes nadalencs i una zona gastronòmica, tal com ha informat l’Ajuntament de Castelló.

Una desfilada itinerant de follets amb música en directe, marionetes, tallers d’adorns nadalencs, contacontes o la possibilitat d’entregar als patges de Papà Noel la seua carta, fan d’aquest mercat ambulant nadalenc un pla molt especial.

Mercat de Nadal d’Orpesa

Aquest cap de setmana se celebra la XVI edició del Mercat de Nadal d’Orpesa, en la plaça Major (del 6 al 10 de desembre), que comptarà amb activitats infantils, tallers i espectacles per a tota la família. En total hi haurà 60 estands amb productes gastronòmics, artesanals i articles per a regalar aquestes festes, segons ha informat l’Ajuntament d’Orpesa.

Aquest divendres se celebrarà un tardeo amb Dj Nacho Lascasas i per a aquest dissabte es podrà gaudir de la simbomba flamenca amb la Mar de flamenca, Maika i alumnes del CIM a les 11.30 hores; a les 18.00 hores es realitzarà un taller d’arbre nadalenc; a les 19.00 hores, un concert L-R, i a les 21.00 hores, un sopar solidari de pa i porta amb recollida d’aliments no peribles en el Recinte Multiusos. A les 22.30 hores serà el Bingo Solidari en el mateix espai, també organitzat per l’Associació Joves d’Orpesa, mentre que a les 00.00 hores serà la discomòbil ‘Menéalo on tour Christmas’.

Fira de Nadal de Borriana

A aquests cal sumar la Fira de Nadal de Borriana, del 8 a l’11 de desembre en la plaça del Pla, amb 34 casetes de fusta, decoració i ambient nadalenc, inflables, globoflèxia, activitats inclusives, repartiment de cartes en valencià per als Reis Mags i bústies reals.

El divendres 9 i dissabte 10, l’horari serà d’11 hores fins a les 21 hores i l’últim dia, diumenge 11 de desembre, l’horari serà d’11h a 20h, segons el consistori.

Mercat ambulant nadalenc a Peníscola

Un dels municipis que tindrà mercadet nadalenc aquest cap de setmana és la ciutat en la mar, Peníscola. El dissabte 3 s’inaugurarà el seu Gran Mercat de Nadal en la plaça de Santa María, que es mantindrà fins al 24 de desembre. A partir del dia 6 serà encara més especial amb l’encesa de llums, que inclouen el premi de Ferrero Rocher de l’any passat i nou enllumenat d’enguany.

L’horari del mercat és del 3 a l’11 de desembre, tots els dies de 10.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 21.30 hores; i del 12 al 24 de desembre, de dimarts a divendres, de 16.00 a 21.30 hores, i els caps de setmana de 10.30 a 14.30 hores i de 16.30 hores a 21.30 hores, segons ha informat l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari