Colomer entrega les banderes Qualitur de les platges de Nules

Colomer entrega les banderes Qualitur de les platges de Nules
23/06/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha fet entrega hui a l’alcalde de Nules, David García, de les banderes Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana com a reconeixement de la qualitat i gestió mediambiental.

L’acte ha tingut lloc a la platja de Bovalar on s’ha hissat la bandera i ha comptat amb la presència de la regidora de Platges, M. José Esteban, i d’altres regidors de la Corporació Municipal. En concret, el secretari autonòmic de Turisme ha volgut agrair personalment als representants de l’Ajuntament de Nules l’esforç fet al llarg de l’any per a mantindre en les millors condicions tant les instal·lacions com els serveis de les platges de Bovalar i de les Marines “amb aquestes banderes s’està creant una marca de qualitat que en aquest any tan complicat mereix un reconeixement més gran”, comenta Francesc Colomer.

Així doncs, l’alcalde de Nules, David García, ressalta que “aquest distintiu és la recompensa al treball fet per molta gent i pel personal de diferents departaments municipals. Anem a seguir treballant en aquesta direcció per a que les platges de Nules, any enrere any, tinguen el reconeixement que es mereixen”

Hissada bandera blava

Per altra banda, la bandera blava de la platja de les Marines ja oneja després de la seua hissada que ha tingut lloc també aquest dimarts, al respecte la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala que “la platja de les Marines ha segut guardonada per segon any consecutiu amb el distintiu internacional Bandera Blava que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE) gràcies a l’esforç de diferents corporacions municipals. No obstant això, ara una de les nostres prioritats és treballar en les platges de Bovalar i de l’Alcúdia per a que també compten amb aquest distintiu”.
De fet, es tracta d’un guardó amb el que es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural.

Les Platges de Nules tenen a més altres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió de les seues platges. Així, a més de la bandera blava de la Platja de les Marines i de les banderes Qualitur de les platges de Bovalar i de les Marines també compta amb les banderes ISO 9001 i ISO 14001.

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gestió dels serveis per als usuaris i en la satisfacció dels clients; la bandera ISO 14001 està dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes medi ambientals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari