Els bous al carrer tornen a Nules aquest cap de setmana

Els bous al carrer tornen a Nules aquest cap de setmana
15/10/2021 -

Aquest cap de setmana tornen a Nules els bous al carrer amb diferents actes taurins que tindran lloc els dies del 15 al 17 d’octubre.

De fet, el personal de la brigada municipal es troba ultimant els preparatius del recinte taurí perquè aquesta vesprada tant els aficionats, el veïnat com els visitants puguen gaudir en aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa de la primera jornada taurina després de la pandèmia.

En aquest sentit, hui divendres, 15 d’octubre, a les 18 hores hi haurà bou per la vila patrocinat per l’Ajuntament de Nules de la ramaderia Hermanos Domínguez Camacho, de la Finca el Trapío i a la nit, a les 23 hores s’embolarà un bou de la ramaderia Montes de Oca també de la Finca el Trapío també patrocinat per l’ajuntament.

Així mateix, dissabte, 16 d’octubre, a les 11.30 hores a la plaça Major hi haurà entrada de bous per als més menuts. A la vesprada, a partir de les 18 hores, s’exhibirà un bou de la ramaderia Juan Luis Fraile Martín patrocinat per la Penya el 7, i a la nit bou embolat de la ramaderia D. Juan Manuel Criado que patrocina el consistori.

Per a diumenge, 17 d’octubre, com a novetat s’ha programat un bou de la ramaderia d’Adelaida Rodríguez de la Finca el Trapío que s’exhibirà al matí a les 11 hores, a la vesprada també hi haurà bou per la vila de la ramaderia Montalvo de la Finca el Batan. Els dos bous de diumenge estan patrocinats per l’Ajuntament de Nules.

Des de la regidoria de Festes s’assenyala que s’ha treballat intensament perquè a Nules tornen els bous al carrer, de fet el regidor Gabriel Torres matisa que “és una aposta d’aquest equip de govern donar suport als bous al carrer i a les nostres tradicions, no obstant això demanem a la ciutadania que respecte en tot moment els protocols i mesures Covid establides perquè tot transcórrega de la millor manera possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari