Colomer visita les millores realitzades a les platges de Nules i Mascarell

Colomer visita les millores realitzades a les platges de Nules i Mascarell
16/07/2021 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat les Platges de Nules i Mascarell acompanyat per l’alcalde, David García, la regidora de Platges, María José Esteban, i dels regidors de la Corporació Municipal, Rosa Ventura i Adrián Sorribes. De fet, la trobada ha servit per a mostrar al secretari autonòmic de Turisme les millores realitzades tant al litoral de la localitat com a Mascarell, i per a traslladar-li en primera persona la necessitat de més recursos per a seguir potenciant la zona marítima.

Així doncs, durant la visita, el primer edil de Nules, David García, ha destacat, entre les accions que s’han portat a terme emmarcades en el Pla d’Embelliment de la Platja de Nules, el recondicionament de les entrades al poblat marítim, l’adhesió de la Platja de Les Marines a la iniciativa de la Generalitat Valenciana de Platges Sense Fum, la instal·lació de passarel·les cedides per Turisme Comunitat Valenciana i fetes per l’alumnat del Taller d’Ocupació de Nules a la zona de les Marines per a facilitar l’accessibilitat a les persones usuàries, i la zona verda que s’està realitzant entre el carrer de Cullera i el carrer de Gandía.

Per altra banda, Colomer ha volgut remarcar en la seua visita la naturalesa i la tranquil·litat de les Platges de Nules com valor intrínsec i ha instat que des del consistori es posen en marxa estratègies perquè la platja es posicione com un lloc turístic i siga, així, més confortable per als seus propis veïns.

A més, el secretari autonòmic ha posat en valor el Pla de Govern i Dinamització Turística de la Plana Baixa, en el que es troba Nules, i al que considera “el gran espai de transformació turística”. Així mateix, ha destacat com a claus per a aconseguir-ho fer un procés conjunt per a identificar les singularitats i elements d’autenticitat de la zona amb l’objectiu de transformar eixos recursos en productes turístics i oferir-los.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari