Nules alberga una exposició inèdita d'Enrique Giner a l'aire lliure

Nules alberga una exposició inèdita d'Enrique Giner a l'aire lliure
16/06/2020 -

“El taller de l’artista” és el títol de l’exposició fotogràfica a l’aire lliure que es troba als exteriors del Museu de Medallística Enrique Giner i amb la que comença la programació per a commemorar el 25 aniversari del museu.

Es tracta d’una mostra inèdita amb la que es vol donar a conèixer la residència de vacances de l’artista Enrique Giner ubicada a Alborache, “en l’exposició es pot veure el taller on treballava amb obres incompletes d’Enrique Giner que per primera vegada es fan públiques”, comenta el regidor de Museus, Guillermo Latorre.

L’exposició es pot visitar fins al mes de setembre en horari de 15 a 21 hores dilluns i dimecres, i de 10 a 15 hores dimarts, dijous i divendres. No obstant això, les persones interessades poden concertar una visita fora d’aquest horari cridant al número de telèfon del museu.

Cal assenyalar, a més, que l’exposició compta amb les mesures de seguretat pertinents davant el Covid-19. Així doncs, a l’entrada del recinte es facilita a les persones visitants sabó desinfectants i mascaretes, també el recorregut de l’exposició està senyalitzat al sol mitjançant fletxes per a que es guarde en tot moment la distància mínima de seguretat.

Per a commemorar el 25 aniversari del Museu de Medallística “Enrique Giner” l’Ajuntament de Nules ha organitzat un programa d’exposicions i activitats que es portarà a terme al llarg de l’any amb l’objectiu de posar en valor el legat artístic que alberga el museu, i destacant també la figura del mestre Enrique Giner.

A més, entre altres iniciatives complementàries també s’ha renovat el logo del museu, “per a que siga més actual i ressalte aquesta commemoració. De la mateixa manera, estem actualitzant les xarxes socials i renovant la pàgina web del museu que jugaran un paper molt important en la difusió del museu i de les seues activitats”, matisa Latorre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari