La I Fira Taurina de Nules serà del 25 al 30 d'agost i comptarà amb un dispositiu de seguretat

Els actes taurins es realitzaran a la plaça portàtil que s’instal·larà a l’avinguda del Marqués de Santa Cruz

La I Fira Taurina de Nules serà del 25 al 30 d'agost i comptarà amb un dispositiu de seguretat
16/08/2021 -

L’Ajuntament de Nules està treballant en l’organització de la I Fira Taurina que tindrà lloc els dies del 25 al 30 d’agost. Per aquest motiu, ha tingut lloc hui una reunió per a coordinar el dispositiu de seguretat d’aquesta fira i que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, David García, del regidor de Festes, Gabriel Torres, i de representants tant de la Comissió del Bou i de l’empresa de seguretat privada com dels cossos de seguretat com ara la Policia Local, i de la Creu Roja i de Protecció Civil que vetllaran per a que tot s’ajuste a la normativa sanitària vigent per a que les persones assistents als festejos taurins gaudisquen de la màxima seguretat.

Cal recordar que aquesta Fira Taurina s’emmarca en la programació d’agost que s’ha organitzat des de la regidoria de Festes, de manera que per a portar a terme els actes taurins, segons la normativa actual, s’instal·larà una plaça portàtil a l’avinguda del Marqués de Santa Cruz, “des de l’ajuntament i des de les comissions de festes i del bou hem volgut que les persones aficionades al bou compten amb una programació taurina encara que siga en un recinte tancat donat que no es poden celebrar bous al carrer”.

En concret, la programació s’iniciarà el dimecres, 25 d’agost, a las 18.30 hores amb vaques de la ramaderia de Vicente Benavent i per la nit, a las 22.00 hores, tornaran a haver-hi vacas, esta vegada de la ramaderia de Miguel Parejo i Alberto Garrido, i un bou embolat.

Dijous, 26 d’agost, hi hauran vaques de la ramaderia de La Paloma a les 18.30 hores i a les 22.00 hores vaques de la ramaderia Hermanos Infantes i Ponce i bou embolat. Divendres, 27 d’agost, també hi haurà a les 18.30 hores vaques de la ramaderia Juan Faet i a les 22.00 hores vaques de la ramaderia de Bellés i bou embolat.

Així mateix, dissabte, 28 d’agost, les activitats taurines començaran a les 19.00 hores amb un bou de la ramaderia Arcadio Albarran patrocinat per la Penya Devoció pel Bou i a continuació hi haurà vaques de La Espuela i bou embolat.

Diumenge, 29 d’agost, a les 11.00 hores tindrà lloc un bolsi taurí d’aficionats i l’actuació del torero Paco Ramos que torejarà un vedell. Per la vesprada, a les 18.30 hores s’ha programat un concurs de recortes per al que serà necessari presentar l’entrada.

La I Fira Taurina de Nules es tancarà dilluns, 30 d’agost, a les 18.30 hores amb l’exhibició de vaques de la ramaderia Granchell.

Amb tot, cal assenyalar que l’entrada a la plaça serà gratuïta fins completar l’aforament, excepte l’entrada al concurs de recortes prevista per al dia 29 d’agost que tindrà un cost de 5 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari