Drons o reforçament de la vigilància: així es preparen les platges de Nules per a l'estiu

Drons o reforçament de la vigilància: així es preparen les platges de Nules per a l'estiu
04/06/2020 -

La regidora de Platges, M. José Esteban, la tècnic de turisme i platges, Marta Moroto, i el coordinador del servei de socorrisme de l’empresa Provita, José Vicente Rico, han presentat hui el protocol de seguretat que a partir del pròxim dimecres, 10 de juny, s’activarà a les Platges de Nules.

En aquest sentit, entre les mesures que es posaran en marxa destaca l’aforament de les platges, de manera que les persones usuàries tindran que tindre en conter les distàncies de seguretat a l’hora de instal·lar els para-sols i estendre les tovalloles.

A més, des de l’ajuntament es farà una neteja i desinfecció diària dels rentapeus, de les passarel·les i de les papereres, i el servei de dutxes estarà tancat.

No obstant això, des de la regidoria de Platges s’assenyala que “s’han publicat uns cartells amb les recomanacions per a que tant el veïnat com els visitants puguen gaudir aquest estiu d’unes platges segures. Cal destacar la incorporació d’una nova bandera de color negre que es penjarà si hi ha aglomeracions de gent, en aquest cas tota aquella persona que estiga dins l’aigua o prenent el sol tindrà que abandonar la platja immediatament. A més, els caps de setmana la Policia Local reforçarà la vigilància i farà controls amb drons”.

Cal recordar, a més, que la regidoria de Platges està treballant en l’elaboració del Pla de Contingències en el que s’avaluaran els rics de contagi en les platges i contemplarà també les accions per a minimitzar-los, “en tot moment estem seguint les recomanacions de la Guia de Platges Segures de la Comunitat Valenciana i de les autoritats sanitàries”, matisa Esteban.

Per altra banda, el coordinador del servei de socorrisme, José Vicente Rico, afegeix que “el dispositiu de socorrisme també està basat amb els informes tècnics que emeten les autoritats sanitàries però demanem a les persones usuàries de les platges molta autoprotecció, que segueixquen les recomanacions i mantinguen les distàncies de seguretat”.

L’Ajuntament de Nules demana a la ciutadania responsabilitat i manifesta que “aquestes mesures poden canviar segons avancen les fases de desescalada i ho marquen les autoritats corresponents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari