'La Nit de la Torrà', protagonista de les festes patronals de Nules

Dijous tindrà lloc el Dia de Paelles amb la participació de més de 3.000 persones

'La Nit de la Torrà', protagonista de les festes patronals de Nules
11/10/2023 -

Nules es troba celebrant les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat amb una variada programació que compta amb diferents actes per als diferents sectors de la població.

En aquest sentit, ahir va tindre lloc el ball per a les persones majors i la tradicional Nit d’Albades a càrrec de Josep Aparicio “Apa”. Així mateix, aquesta nit tindrà lloc la Nit de la Torrà, també hi haurà actes taurins amb l’exhibició de vaques de la ramaderia de José Luis Cuartero que patrocina la penya Cultural Taurina. També se celebrarà hui la serenata a la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella a càrrec de la Coral de Sant Bartomeu.

Cal destacar a més que, entre els actes més esperats i participatius d’aquesta programació es troba com a novetat el Dia de Paelles que se celebrarà dijous al carrer de Marco Antonio Ortí i al que es preveu la participació de més de 3.000 persones, i que estarà amenitzada per la xaranga En Ambar, l’orquestra Platino i el DJ Rubén Nieto.

Els més menuts podran també gaudir d’aquestes festes d’un parc infantil que es desenvoluparà dissabte matí davant el Local Multifuncional, i d’una entrada de bous amb carretons que també tindrà lloc en aquesta mateixa jornada, o de l’actuació musical infantil “Ogro el musical”, un tribut a la pel·lícula Shrek que es farà diumenge al carrer de Santa Natàlia.

També, els actes taurins seran protagonistes aquest cap de setmana amb el bou per la vila de la ramaderia José Escolar Gil patrocinat per la Penya el 7 que s’exhibirà dissabte vesprada; i el bou embolat de la ramaderia Monteviejo que patrocina l’Ajuntament de Nules. Així mateix diumenge matí hi haurà un bou per la vila de la ramaderia Domínguez Camacho.

La programació de diumenge contempla també un dinar per a la gent major que comptarà amb la participació de més de 700 persones, on actuarà La Titana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari