Nules insta al Consell a ajudar els ajuntaments a complir amb el pla d'obertura de les platges

Nules insta al Consell a ajudar els ajuntaments a complir amb el pla d'obertura de les platges
01/06/2020 -

L’Ajuntament de Nules demana a la Generalitat Valenciana recolzament per a poder complir amb garanties amb el Pla d’Obertura de les Platges que en aquesta localitat de la Plana Baixa es preveu per al pròxim 10 de juny.

Així ho van traslladar l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Platges, M. José Esteban, al Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, i al Director General de Turisme, Herick Campos, en la reunió que va tindre lloc divendres juntament amb la resta de representants dels ajuntaments costers de la província de Castelló, “Nules va ser el primer ajuntament en posar sobre la taula aquesta qüestió ja que per a poder complir amb les mesures i recomanacions que marca la guia sobre Platges Segures, que ha elaborat Turisme Comunitat Valenciana, per a la reobertura de les platges ens falta material, en especial passarel·les”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

En aquest sentit des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que la Generalitat Valenciana encara no ha reposat les passarel·les que van desaparèixer amb els temporals Dana i Glòria, “demanem, per tant, que se’ns subministri almenys d’aquest material perquè amb la nova normativa hi ha que instal·lar el doble de passarel·la, al tindre que hi haure diferents trajectes d’entrada i d’eixida”.

La regidoria de Platges es troba treballant per a aplicar les noves normes de seguretat, de manera que a partir de dimecres, 10 de juny, les platges de Nules comptaran amb el servei de socorrisme, “encara que des de dilluns, amb l’entrada en vigor de la fase 2 de la desescalada, es pot fer ús del bany amb responsabilitat, les Platges de Nules reobriran amb les mesures corresponents el 10 de juny. Esperem poder tindre en aquesta data la totalitat de la passarel·la que ens exigeix el decret de seguretat en les platges”, matisa Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari