Nules celebra les Festes de la Mare de Déu de la Soledat amb una gran programació i bous

Nules celebra les Festes de la Mare de Déu de la Soledat amb una gran programació i bous
30/09/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui la programació de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat que tindran lloc els dies de l’1 al 10 d’octubre amb una programació centrada en els actes religiosos i culturals, principalment, que anirà acompanyada també d’actes taurins amb la celebració de bous al carrer els dies 15, 16 i 17 d’octubre.

Com és tradició a la població de Nules els actes culturals i religiosos són els protagonistes d’aquests festejos, enguany amb els LXVII Jocs Florals Vila de Nules amb els que divendres començaran les festes patronals. No obstant això, al llarg d’aquests dies hi haurà diferents actuacions infantils i musicals, a més d’exposicions i de presentacions de llibres, entre altres.

Al respecte el regidor de Festes, Gabriel Torres, assenyala que “donat que enguany els dies festius són laborables des de la Comissió de Festes s’ha acordat concentrar els actes musicals en els dos caps de setmana perquè puga participar més gent, al mateix temps que els actes festius no interfereixen en la rutina laboral del veïnat”.

Cal destacar, entre altres, la celebració dels actes commemoratius del 9 d’octubre amb la processó cívica i homenatge al Rei Jaume I i diumenge, 10 d’octubre, els principals actes religiosos amb el Trasllat de la Mare de Déu de la Soledat, la missa, l’ofrena de flors a la patrona i la processó.

Bous al carrer

Per altra banda, Nules tornarà a tindre bous al carrer els dies 15, 16 i 17 d’octubre. En aquest sentit, des de la regidoria de Festes s’explica que dimecres es va enviar la corresponent sol·licitud a la conselleria i s’estan fent les corresponents gestions perquè després de dos anys els actes taurins es puguen celebrar a la vila.

Torres matisa que “hem hagut de fer algunes modificacions a la programació per a adaptar els actes a les noves restriccions anunciades dilluns, per tant anem a celebrar tots els actes autoritzats per les autoritats sanitàries inclosos els bous al carrer”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari