Nules aconsegueix més de 200 treballs presentats al concurs de dibuix 'Què és per a tu la cultura?'

Nules aconsegueix més de 200 treballs presentats al concurs de dibuix 'Què és per a tu la cultura?'
10/10/2023 -

El “I Concurs de Dibuix Què és per a tu la cultura?” ha comptat amb una alta participació entre l’alumnat dels centres educatius de Nules, amb més de 200 treballs presentats.

Amb aquest concurs, enfocat a l’alumnat de Primària i de Secundària dels centres educatius de la localitat, es vol incentivar el coneixement i aproximar la cultura als més joves de la població. En aquest sentit, el concurs contempla un total de quatre categories: la categoria A per a l’alumnat de primer a quart de Primària, categoria B per als que cursen cinqué i sisé de Primària, categoria C per a l’alumnat de primer i segon de l’ESO, i la categoria D per a l’alumnat de tercer i quart de l’ESO.

De fet, entre aquestes quatre categories s’han seleccionat set treballs, dels quals són autors: Carmen Alagarda Soler, alumna de quart de Primària del CEIP Jaume I; Valentina Gómez Pineda, de primer de Primària del CEIP Lope de Vega; Romaysa Touda Hamdaovi, alumna de sisè de Primària del CEIP Nou Pedro Alcázar; Alexandra Tierney Barotolomé, alumna de tercer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles; Laia Prior Albert i Carmela García Canós, també alumnes de tercer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles; i Víctor Martí Casaus, alumne de tercer de Primària del CEIP Nou Pedro Alcázar. Tots ells han estat premiats amb una beca intensiva de formació artística en l’Acadèmia Juanma Gavara Art Figuratiu, on desenvoluparan alguns treballs que formaran part de l’exposició “Diàlegs Culturals” que tindrà lloc al Museu d’Història Vicent Felip Sempere els dies del 21 de desembre al 5 de gener. Així mateix, els dibuixos guanyadors també s’exposaran en aquesta mostra.

La regidora de Cultura, M. José Esteban, comenta al respecte que “hem volgut que els nostres xiquets i xiquetes a través del dibuix expressaren el que creuen és per a ells la cultura, amb els més de 200 treballs presentats hem pogut comprovar el talent dels nostres joves, que a més ens han traslladat missatges molt clars amb els quals es fomenten valors com ara la diversitat o la inclusió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari