Nules comptarà aquest any amb sis informadors COVID per a les seues platges

El personal serà contractat per l’ajuntament a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana

Nules comptarà aquest any amb sis informadors COVID per a les seues platges
17/06/2021 -

Les Platges de Nules comptaran a partir d’aquesta setmana amb la presència de sis auxiliars que s’encarregaran de realitzar llavors informatives i de vigilància emmarcades en la Guia de Platges Segures de Turisme Comunitat Valenciana i en el Pla de Contingències Municipal elaborat pel consistori de la localitat.

De fet, és el segon any que les platges de Nules tindran aquest tipus de personal, ja que va ser l’estiu passat, arran de la pandèmia per la Covid-19, quan es va introduir la figura dels auxiliars de platges, també coneguts com a informadors, per a garantir el compliment de les normes de prevenció en el litoral.

De manera que, aquesta temporada estival tornaran a estar presents a primera línia de costa, però amb la novetat que aquest any és el mateix consistori qui s’encarrega de la contractació del personal a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Així doncs, un dels criteris de selecció més importants que ha seguit l’Ajuntament de Nules ha sigut que les persones, que formen part d’aquest equip d’auxiliars, siguen de la localitat. A més, entre els requisits per a optar a aquest lloc de treball també es troba tindre menys de 30 anys, nivell d’estudis d’ESO i carnet de conduir.

La regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala al respecte que “és important que els controladors de platges siguen de Nules i joves perquè a més d’oferir un lloc de treball temporal per a aquest sector també podem comptar amb persones coneixedores dels costums i gent del nostre poble”.

En eixe sentit, des de l’institució local es fa una crida a la col·laboració veïnal per al compliment de les mesures. No obstant això, els auxiliars també portaran a terme els treballs de neteja i desinfecció diària dels rentapeus, de les passarel·les i de les papereres per a garantir així la seguretat de les persones usuàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari