Nules continuarà amb les seues restriccions locals fins a l'1 de març

Nules continuarà amb les seues restriccions locals fins a l'1 de març
16/02/2021 -

L’Ajuntament de Nules seguirà amb les mesures restrictives en la localitat tot i la reducció de contagis Covid registrada en el municipi, sent la xifra de 80 casos actius en aquest moment amb una incidència acumulada, en els últims 14 dies, de 610.55 casos per cada 100.000 habitants, segons les dades publicades per la Conselleria de Sanitat de data 16 de febrer.

En aquest sentit, cal assenyalar que encara que en les últimes setmanes el número de contagis ha disminuït considerablement la situació epidemiològica local segueix sent preocupant. Per tant, les mesures restrictives adoptades el passat mes de gener seguiran en vigor almenys fins al pròxim 1 de març.

De manera que es recorda a la ciutadania que segueixen tancats al públic el poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives, la pista de hoquei i l’espai work out. I no s’autoritzarà la celebració de competicions ni d’entrenaments, donat que les instal·lacions estan tancades.

També es troba tancat l’espai d’oci de Quatre Camins, de la mateixa manera que es manté el precinte de tot el mobiliari urbà, fonts públiques i cabines telefòniques per a evitar el seu ús. Així mateix, es manté el tall de subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Per altra banda, també es troben tancats al públic els edificis municipals i se seguirà atenent a la ciutadania amb cita prèvia; a més continuen suspeses totes les activitats i actes programats per l’ajuntament que comporten assistència de públic.

No obstant això, l’alcalde David García, comenta al respecte que “davant aquestes dades, que van millorant a poc a poc, no cal baixar la guàrdia i seguim demanant a la ciutadania responsabilitat individual i que compleixquen amb les mesures d’higiene i sanitàries corresponents”.

Des de l’Ajuntament s’assenyala a més que aquestes mesures se sumen a les decretades per la Generalitat Valenciana que estaran en vigor també fins al pròxim 1 de març en tot el territori valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari