Nules coordina els dispositius de seguretat per a les festes d’agost

Hi haurà un protocol de seguretat especial per al nou recinte de festes

Nules coordina els dispositius de seguretat per a les festes d’agost
04/08/2022 -

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit hui a Nules per a tractar i coordinar diferents assumptes relacionats amb la seguretat de les festes de Sant Roc, que tindran lloc els dies del 5 al 16 d’agost a la mar de Nules, i de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que se celebraran del 19 al 28 d’agost.

La junta ha estat presidida per l’alcalde de Nules, David García i per la secretària de la Subdelegació del Govern a Castelló, M. Jerusalén Rodrigo Alors, i ha comptat amb la presència de representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local, a més de representants de Protecció Civil, Creu Roja, Parc de Bombers i Centre de Salut.

“Hem demanat col·laboració i coordinació de les diferents forces de seguretat per fer controls els dies de festes, de manera que hem fet un repàs a la programació per veure els efectius necessaris per a així garantir la seguretat ciutadana durant els dies festius tant a la platja com al poble”, comenta l’alcalde i regidor de seguretat i Policia Local, David García.

Així doncs, un dels temes principals que s’ha tractat està relacionat amb el dispositiu de seguretat que hi haurà al nou recinte de festes ubicat a la zona de la Senda Mitjana, al respecte l’alcalde explica que “cada dia que hi haja actuacions i actes hi haurà seguretat permanent i controls d’accés, comptarem, per tant, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil de Nules. Així mateix, per a garantir la seguretat hi haurà vigilància també des de les 00.00 fins a les 7.00 hores en els tres punts subterranis existents en aquesta zona”.

Entre els assumptes tractats cal destacar també la preocupació existent pel consum d’alcohol i drogues de menors en els dies festius i per aquest motiu aquest any també es portaran a terme controls, de la mateixa manera que com en anys anteriors s’instal·laran també Punts Violeta en alguns dels actes de les festes patronals de Sant Bartomeu, “es tracta d’uns espais per a informar, prevenir i conscienciar la ciutadania sobre qualsevol classe d’agressió sexista que comptaran amb personal especialitzat”, matisa David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari