Nules incorpora informació sobre l'estat de les seues platges en la seua nova web institucional

L’Ajuntament ha renovat les diferents seccions existents i s’ha inclòs nous apartats

Nules incorpora informació sobre l'estat de les seues platges en la seua nova web institucional
09/08/2021 -

L’Ajuntament de Nules compta amb una nova web www.nules.org amb la qual es pretén fer més accessible i dinamitzar la informació institucional. De manera que, a més de renovar les diferents seccions existents s’ha inclòs nous apartats.

Així doncs, entre les novetats incorporades cal destacar, entre altres, la informació sobre l’estat de les platges actualitzada cada dia, on es pot consultar el color de la bandera apta per al bany, la temperatura de l’aigua, el nivell de les ones, el vent o el grau d’ocupació de cadascuna de les tres platges que compten amb servei de socorrisme, com són la platja Els Marines, Bovalar i l’Alcúdia.

Així mateix, una altra de les novetats importants és la secció dedicada a l’arxiu municipal, que posa a la disposició de totes les persones interessades documents i escrits municipals digitalitzats, es tracta d’un gestor d’arxiu documental que s’anirà ampliant segons es vaja digitalitzant tota la informació existent, per tant podrà estar a l’abast d’historiadors i investigadors que ho necessiten sense haver de desplaçar-se a l’Arxiu Municipal de Nules.

De fet, ha sigut l’alcalde David García, qui ha presentat hui aquesta nova web amb la qual, a més , s’ha volgut prioritzar la seu electrònica i el portal de transparència “des de l’anterior legislatura s’està treballant molt el tema de la transparència i aquesta web ens permetrà comptar amb les eines oportunes, ja que és més flexible que l’anterior i es pot introduir més informació”.

Des de l’ajuntament s’assenyala que aquesta web compta amb un domini propi que permet al consistori adaptar la web a les seues necessitats i modificar-la, la qual cosa fa que siga més dinàmica i oberta. En aquest sentit, es posa l’accent en la idea que es poden introduir noves seccions, de fet es preveu que en aquesta legislatura es pose en marxa un servei de préstec de llibres de la Biblioteca Municipal.

Amb tot, en la nova web es pot observar un menú principal amb accés a les notícies relacionades amb el municipi, i un apartat de gestions administratives que permet als veïns realitzar tràmits administratius de manera telemàtica, a més de registrar incidències o suggeriments, instàncies, sol·licituds com l’autorització d’usos funeraris i fins i tot, d’alta o renovació de la inscripció al padró municipal.

També hi ha accessos ràpids a informació d’interés patrimonial, turística, esportiva, mediambiental, educativa o ciutadana en general. A més, apareix tota la informació sobre les xarxes socials de l’ajuntament, l’edició electrònica del Crònica de Nules i la diferent programació i cartelleria sobre activitats que desenvolupa la institució local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari