Nules posa a punt el seu Cementeri Municipal

Nules posa a punt el seu Cementeri Municipal
20/10/2023 -

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que se celebrarà el pròxim dimecres 1 de novembre, l’Ajuntament de Nules està realitzant actuacions de millora i condicionament tant del cementeri municipal de Nules com de Mascarell.

En concret, les principals tasques han consistit en el pintat de les instal·lacions i també s’han fet actuacions de jardineria amb l’embelliment del recinte. No obstant això, enguany cal destacar l’actuació realitzada a l’esplanada de l’entrada del cementeri municipal. Es tracta d’uns treballs que ha realitzat l’alumnat del Taller d’Ocupació, i l’alumnat del programa Et Formem del mòdul “Activitats funeràries i de manteniment de cementeris” els quals s’han encarregat de portar a terme les actuacions de manteniment, millora i condicionament dels dos cementeris.

Amb tot, el regidor de Cementeris, Ramón Lucas, ha visitat hui el cementeri municipal per a supervisar aquests treballs, de fet explica que “encara que al llarg de l’any es fan diverses actuacions de manteniment és en aquestes dates quan es porten a terme les principals actuacions de millora perquè el Dia de Tots Sants els cementeris estiguen en les millors condicions. De manera que, s’ha volgut també per a aquesta data dignificar l’esplanada de l’entrada del cementeri municipal amb la renovació de les creus que hi ha en ella, principalment. Encara que queden altres actuacions pendents que es portaran a terme al llarg d’aquest any”.

També s’ha establert l’horari especial d’obertura per a aquests dies tant del cementeri municipal com del cementeri de Mascarell, que serà des de dissabte 28 d’octubre fins dimecres 1 de novembre de 9.30 a 19.00 hores ininterrompudament.

Així mateix, hi haurà servei especial de transport urbà els dies del 28 d’octubre a l’1 de novembre en horari de matí i de vesprada que es pot consultar al web municipal www.nules.org i a les xarxes socials de l’ajuntament, al respecte el regidor de Transport, Adrián Sorribes, comenta que “també a les parades de bus on es prestarà aquest servei especial hi haurà cartells amb els horaris i parades, a més comptem ja amb bus adaptat que facilitarà els desplaçaments a les persones amb mobilitat reduïda”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari