Nules també demana a Sanitat la realització de test massius

Nules també demana a Sanitat la realització de test massius
16/04/2020 -

Davant les recomanacions de l’OMS de fer tests massius per a detenir el número de contagis, l’Ajuntament de Nules ha remès un escrit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública demanant la provisió i realització de test massius per al conjunt de la ciutadania.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, explica que han transmès a la Conselleria l’interés d’aquesta entitat local en l’adquisició d’aquest material per part del Consell, “hem enviat un escrit sol·licitant l’adquisició i realització de tests massius donat que considerem que deuen ser, a hores d’ara, una prioritat per a fer front a aquesta situació d’emergència sanitària. Al mateix temps que ens hem posat a la seua disposició per a col·laborar en tot allò que cregui per a que la realització de tests massius puga ser una realitat a la nostra Comunitat”.

A més, en l’escrit també se sol·licita recomanacions per a poder fer tests al personal municipal, “desconeixem si hi ha un protocol per a realitzar aquests tests, per tant volem tindre informació ja que estem gestionant la compra d’aquest material per als treballadors de l’ajuntament”, matisa García.

En aquest sentit, Nules se suma a la iniciativa d’altres institucions locals que també han manifestat públicament la idoneïtat en aquests moments de la realització de tests massius per fer front a la pandèmia.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules insta de nou a la Generalitat Valenciana a compartir amb els ajuntaments la informació relacionada amb les persones de cada poble afectades pel Covid-19 “per a poder previndre i controlar contagis”, a més García ressalta que “vam enviar un escrit a principi d’aquest mes d’abril que encara no ha segut contestat, demanem de nou aquesta informació perquè considerem que podríem ajudar amb els diferents recursos municipals activats davant aquesta situació d’emergència sanitària tant a les persones afectades com a les que estan en quarantena”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari