El Segon Premi del Sorteig de Reis 2022 cau a Nules, Cinctorres i Vila-real

El número 44469 ha repartit 75.000 euros al dècim en desenes de municipis de la Comunitat Valenciana

El Segon Premi del Sorteig de Reis 2022 cau a Nules, Cinctorres i Vila-real

Desenes de municipis de la Comunitat Valenciana s’han portat hui una alegria amb el Sorteig Extraordinari de Reis 2022. Encara que el Primer Premi, el 41665, ha passat de llarg, sí que ha caigut el Tercer Premi, el 19467, i especialment el Segon Premi, el 44469, molt repartit en les tres províncies. En el cas de Castelló, tan sols ha caigut el Segon en aquest sorteig extraordinari.

Com sempre, el sorteig ha sigut ràpid a l’hora de repartir sort. El Tercer Premi, el número 19467, s’ha venut en l’Administració de Francisco Belvis 10 de la ciutat de València, amb un premi de 25.020 euros per dècim.

I uns minuts més tard, s’ha cantat el Segon Premi, el 44469, venut en: Jaime I a Paiporta (València), La Plaça a Cinctorres (Castelló), Poeta Miguel Hernández de Mislata, Passeig Germanies a Gandia (València), Baró de Càrcer a València, Arquebisbe Olaechea de València, Carrefour de Torrevella (Alacant), Francisco Tomás y Valiente a Elx (Alacant), Sant Bartolomé del Campello (Alacant), Avinguda d’Elda de Petrer (Alacant), Avinguda del Carmen a Coix (Alacant), Centre Comercial Zenia d’Oriola (Alacant), Azorín a Alacant, Sant Bartolomé de Nules (Castelló), Avinguda Cedre de Vila-real (Castelló), Luis Crumiere de València, Verge dels Desemparats de Loriguilla (València), Micer Mascó de València, Plaza Mare Carmen Guerrero Juan de Yátova (València), Teodoro Llorente d’Aldaia (València), Major de Tavernes de la Valldigna (València), Joanot Martorell de Castelló (València) i Balaguer de Carlet (València). Les persones que tinguen un dècim han aconseguit així 75.000 euros.

Encara que enguany no hi ha hagut sort, el Primer Premi del sorteig extraordinari de Reis ha arribat en 25 ocasions a la Comunitat Valenciana, l’última el passat any en huit municipis de la província de València: València ciutat, Xàtiva, l’Eliana, Manises, Picanya, La Pobla de Farnals, Torrent i Alaquàs, segons dades de Loteries i Apostes de l’Estat consultats per Europa Press.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari