Ballester segueix avant al projecte d'embelliment urbà #OndaBonica i actua al Parc Cervantes

El projecte transformarà l’actual zona de pas en un parc verd orientat al gaudi dels veïns

Ballester segueix avant al projecte d'embelliment urbà #OndaBonica i actua al Parc Cervantes
01/07/2020 -

El govern municipal d’Onda, liderat per l’alcaldessa Carmina Ballester, continua executant el projecte d’embelliment urbà Onda Bonica amb les obres de remodelació del Parc Cervantes.

Així, aquesta actuació se suma a les que ja estan en desenvolupament com el nou parc infantil de la Plaça Espanya, la remodelació de les escales de la Moreria, la restauració de la Font de la Força, el nou aparcament al costat del Molí de la Reixa i el baby parc en la plaça 8 de març.

Ballester, al costat de l’arquitecte del consistori, i les empreses onderes que s’encarregaran de l’obra i de subministrar el material ceràmic, com són Consvenir by Gargallo i Natucer, han explicat aquest matí el projecte de remodelació del Parc Cervantes davant els mitjans de comunicació.

En aquest projecte s’eliminaran les vores de formigó per a aconseguir un major espai verd que embellirà les vistes i facilitarà el passeig amb un sistema de pavimentació de gres porcellànic. En el lloc de les vores es col·locara mobiliari urbà per a asseure’s i es renovarà el sistema d’il·luminació amb la col·locació de nous fanals. El pressupost d’execució d’aquesta obra ascendeix a 39.817 euros.

“Amb aquesta remodelació aconseguirem un major espai verd que embellirà les vistes i facilitarà el passeig”, ha destacat Ballester a peu de parc. I matisa que “el projecte Onda Bonica segueix avant amb la seua aposta per convertir Onda en un lloc accessible, acollidor i visualment atractiu. En definitiva, una ciutat més agradable per a viure i de la qual sentir-nos més orgullosos”.

Projecte viu

L’alcaldessa també ha recordat que “Onda Bonica és un projecte viu que anirem desenvolupant any rere any, atenent les aportacions dels barris i veïns per a millorar les zones de la nostra ciutat que requerisquen una modernització o millora de l’accessibilitat. En cada pressupost municipal es destinaran noves inversions fins a actuar en tots els racons que ens demanden els veïns”.

Posada en valor de la ceràmica ondera

Cal recordar que en tots els projectes d’Onda Bonica la ceràmica ondera serà protagonista, ja que es prioritzarà la utilització d’aquest material en totes les obres. “La ceràmica és el nostre senyal d’identitat i el manteniment econòmic de milers de famílies onderes, per això Onda es posarà bonica amb els nostres taulells, millorant l’atractiu dels nostres carrers i places i dinamitzant un sector al qual tant li devem”, ha conclòs Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari