Amazon obrirà un nou centre logístic a Onda en 2022, el primer a la Comunitat Valenciana

La companyia està invertint més en la seua xarxa de centres logístics a Espanya per a respondre a la creixent demanda dels clients i fer costat millor als xicotets venedors independents

Amazon obrirà un nou centre logístic a Onda en 2022, el primer a la Comunitat Valenciana
07/09/2021 -

Amazon ha anunciat hui que obrirà un nou centre logístic a Onda l’any vinent. Serà el primer centre logístic de la companyia a la Comunitat Valenciana, on Amazon ja és present amb dues estacions logístiques: una a Paterna i una altra -inaugurada aquest estiu- a Alacant.

La inversió d’Amazon ajudarà a satisfer la demanda dels clients i farà costat al creixent nombre de petites empreses independents que embenen en Amazon i usen el servei d’emmagatzematge i lliurament d’Amazon. Amazon ja compta amb més de 30 centres d’operacions en tota Espanya i aquest mes començaran a funcionar dos nous centres logístics en Illescas (Toledo) i Corvera (Múrcia).

“Deu anys després de la nostra arribada a Espanya continuem invertint, amb llocs de treball moderns, segurs i atractius que ocupen milers de persones amb talent que reben un bon salari i amplis beneficis”, diu Fred Pattje, Director d’Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya. “Amazon ocupa més de 12 000 persones a Espanya i tenim previst ocupar 15 000 treballadors fixos per a finals d’enguany. Estem orgullosos de la contribució que estem fent a Espanya i a les seues comunitats locals”.

“Que l’empresa líder del món en comerç electrònic trie Onda per a millorar el seu servei a Espanya no és casualitat. L’Ajuntament i Amazon hem treballat de la mà durant molts mesos perquè aquesta notícia, que comporta milers de llocs de treball, siga per fi una realitat. A través del pla d’acció Onda Logistic treballem per facilitar les gestions, aplicar incentius fiscals i aportar avantatges competitius a totes les empreses que busquen invertir i créixer al Mediterrani, perquè si a les empreses els va bé, a Onda i als onders els anirà millor”, explica Carmina Ballester Feliu, alcaldessa d’Onda.

Treballar en Amazon

Amazon ofereix un lloc de treball modern, segur i atractiu, amb salaris competitius i beneficis que inclouen assegurança mèdica privada, un pla de pensions i fons de formació. Això inclou el programa Career Choice, a través del qual l’empresa fa costat als empleats perquè accedisquen a la formació per a adults en el camp que trien, finançant el 95% de la matrícula i les taxes associades fins a un import de 8.000 euros en quatre anys.

Amazon ha sigut reconeguda amb la certificació Top Employer 2021, que valguda la qualitat de l’entorn de treball i els programes de recursos humans oferits als empleats d’Amazon a Espanya. La certificació Top Employer destaca les iniciatives d’Amazon perquè els seus empleats puguen iniciar i desenvolupar la seua carrera professional en un entorn de treball satisfactori. A més, ha sigut catalogada per Randstad com l’empresa més atractiva per a treballar a Espanya i inclosa en la llista de millors empreses per a treballar de LinkedIn.

Des dels primers dies de la COVID-19, Amazon ha col·laborat estretament amb les autoritats sanitàries per a respondre de manera proactiva, garantint que continuava prestant servei a les comunitats al mateix temps que cuidava de tots els empleats. Amazon va invertir 11 500 milions de dòlars en l’àmbit mundial en 2020 en iniciatives relacionades amb la COVID per a ajudar a mantenir la seguretat dels seus empleats i fer arribar els articles als clients, implementant més de 150 canvis en els processos, incloent-hi controls de temperatura, màscares, guants, millora de la neteja i el sanejament i test regular de Covid, entre altres. A Espanya, des de l’inici de la pandèmia, Amazon ha comprat més de 39 milions de parells de guants, més de 17,9 milions de màscares, més de 74 milions d’unitats de tovalloletes desinfectants i 12,7 milions de litres de botelles de desinfectant de mans.

Per a obtenir més informació sobre com treballar en Amazon, des de la gamma de posicions que s’ofereixen fins a l’entorn de treball, passant pel desenvolupament professional, la seguretat i el compromís amb la comunitat, visita https://www.aboutamazon.es/lugardetrabajo/.

Career Day 2021

El 16 de setembre, Amazon celebrarà Career Day: una de les majors fires d’ocupació que se celebren a Espanya tan virtual com físicament en el nou centre logístic de la companyia en Illescas, Toledo.

L’esdeveniment ofereix a aquells que busquen ocupació l’oportunitat de conéixer els 1000 llocs que actualment té oberts Amazon a Espanya. Aquests nous llocs inclouen tota mena de perfils i nivells de qualificació, des d’operacions fins a desenvolupadors i enginyers de programari, gestors de negoci, científics de dades, així com experts en Cloud i arquitectes de solucions que treballen en Amazon Web Services.

Amazon també oferirà 600 sessions virtuals d’orientació professional amb reclutadors d’Amazon per a ajudar els participants a aconseguir el seu pròxim treball. Hi ha llocs per a persones amb tota mena d’experiència i formació, des de perfils per a aquells que busquen la seua primera ocupació fins a experts en logística, desenvolupament de programari i personal d’oficina. Amazon busca perfils per a llocs de treball en camps com la logística, enginyeria informàtica, gestió de proveïdors i comptes, desenvolupament de negoci, recursos humans, finances, etc. El programa de formació en línia principal tindrà lloc de 10.30 a 12.30, i hi haurà sessions d’orientació professional durant tot el dia.

En l’esdeveniment d’Illescas, que obrirà les portes a les 14.00 hores, els participants tindran l’oportunitat de conéixer de primera mà als diferents equips i les oportunitats laborals que ofereix Amazon a través de la seua xarxa logística, comerç electrònic, programari, cloud, audiovisual, cultura i entreteniment, així com Alexa. Podran conéixer i interactuar amb empleats que respondran a les seues preguntes sobre el que significa treballar en Amazon i com sol·licitar una ocupació. Hi haurà diversos reclutadors en l’esdeveniment per a respondre a preguntes addicionals sobre el procés de contractació i proporcionar consells sobre com millorar els CV dels candidats i preparar-se per a una entrevista de treball. Els interessats a acudir a Illescas hauran d’inscriure’s també en www.amazoncareerday.com. Les places per a accedir a l’esdeveniment són limitades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari