Onda reactiva el turisme local amb l'obertura del Castell de les 300 Torres, Museus i exposicions

Onda reactiva el turisme local amb l'obertura del Castell de les 300 Torres, Museus i exposicions
20/06/2020 -

La ciutat d’Onda preveu reactivar el turisme enfront de la crisi del coronavirus, amb la posada en marxa d’una campanya destinada al turisme de costa i interior.

Aquest cap de setmana, en concret el dissabte 20 de juny obrin els Museus, exposicions i el seu principal reclam, el Castell de les 300 Torres, la joia d’Onda.

La regidora de Promoció Econòmica, María Baila està treballant intensament per a reactivar com més prompte millor el turisme a la ciutat i amb això l’economia.

Baila ha posat l’accent que “Onda és un diamant en brut posat a punt per a donar a conéixer al turisme. Ofereix activitats culturals, esport i gastronomia”.

Visita el Castell

L’Oficina Municipal de Turisme oferirà a partir d’aquest cap de setmana visites guiades per l’interior del castell.

El consistori ofereix dos torns de visites: de dilluns a dissabte: a les 12 i 18 hores; els diumenges i festius, a les 12 hores, les visites seran impartides en espanyol i tindran una duració d’una hora aproximadament.

L’actual equip de govern estrena la temporada estival reprenent la visita a la Torre del Moro, de 12 metres d’altura que forma part del sistema defensiu de l’albacar exterior de la fortalesa. Està inclosa en la visita guiada.

“El Castell d’Onda no deixa de sorprendre turistes i autòctons. A partir d’ara, es donarà a conéixer aquesta torre, una de les més mítiques de la nostra ciutat de la qual hi ha moltes coses que comptar”, ha explicat l’edil.

Visites teatralitzades

Les visites teatralitzades en el conjunt històric d’Onda i el seu castell medieval començaran al juliol i finalitzaran al desembre, amb dues visites gratuïtes al mes, a les 19 hores en horari d’estiu i a les 12.00 en horari d’hivern.

Les esglésies reben al turisme

Coincidint amb les visites pel nucli urbà amb més història de la ciutat, els turistes trobaran obertes dues esglésies conegudíssimes: l’Església de la Sang amb horari d’obertura: dissabtes, diumenges i festius d’11.30 a 13.30 hores.

Mentre que la Parròquia de La nostra Senyora de l’Asunción romandrà oberta al públic: dimecres, dijous i divendres d’11.30 a 13.30 hores; i els dissabtes d’11.30 a 13.30, i de 17.00 a 18.30 hores.

Portes Obertes en Museus

A més, es reobrin museus tan rellevants com el Museu del Taulell “Manolo Safont”, el temple de la ceràmica del segle XXI, en horari: de dimarts a divendres, d’11.00 a 14.00, hores i de 16.00 a 20.00 hores; dissabtes i diumenges: d’11.00 a 14.00, hores i de 17.00 a 20.00 hores.

El mític Museu de Ciències Naturals “El Carmen”, situat en el santuari La nostra Senyora de l’Esperança mentre dure l’estat d’alarma estarà obert els divendres, dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. L’entrada tindrà un preu de cinc euros per visitant.

Cal recordar, que els usuaris hauran de portar la màscara higiènica i mantenir una distància de seguretat de dos metres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari