Onda i la Cambra de Comerç desenvolupen una App mòbil per a fomentar el comerç local

Onda i la Cambra de Comerç desenvolupen una App mòbil per a fomentar el comerç local
17/04/2020 -

L’Ajuntament d’Onda s’ha aliat a la Cambra de Comerç de Castelló per a desenvolupar una aplicació mòbil, amb el nom d’Onda.Shopping, que integrarà a tots els comerços d’Onda. Aquesta tecnologia mostrarà un catàleg geolocalitzat de les botigues i mercats així com tota la informació de cada negoci, ofertes, esdeveniments o informació turística, entre moltes altres funcionalitats. Es tracta d’una eina de comunicació directa amb els clients que l’Ajuntament posa a la disposició dels comerciants, de manera gratuïta, perquè puguen aprofitar tot el potencial que ofereix aquesta tecnologia i impulsar el comerç en línia.

D’altra banda, des de l’àrea de Promoció Econòmica també s’està treballant en una campanya de comunicació i sensibilització entre la ciutadania sobre la importància de comprar en el comerç local quan acabe l’estat d’alarma i les botigues puguen tornar a obrir les seues portes.

L’objectiu de totes dues iniciatives, les quals han sigut remeses a tots els comerciants mitjançant una carta i es poden consultar també en la web de l’Ajuntament, és conscienciar els ondenses de la importància de realitzar les seues compres en el comerç de proximitat per a accelerar la recuperació econòmica i ajudar a moltes famílies que han deixat de generar ingressos durant el confinament.

“Som molt conscients de les dificultats per les quals està passant el nostre comerç local i de la gran incertesa que aguaita en el mitjà i llarg termini. Per això, la nostra obstinació de tirar avant accions i campanyes que els puguen ser útils, els ajuden a afrontar aquesta crisi i fomenten entre la ciutadania la necessitat de comprar en el comerç local quan acabe l’estat d’alarma. Perquè el comerç li dóna la vida a un poble, i si tots comprem a Onda contribuïm a la recuperació econòmica”, ha apuntat l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila.

Per a qualsevol dubte els comerciants també el seu poden posar en contacte amb la Cambra de Comerç a través del telèfon 964 35 65 00.

Pla de xoc econòmic

Així mateix, cal recordar que l’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa un Pla d’Acció amb ajudes de les quals es poden beneficiar tant els comerciants autònoms com les empreses locals. Entre elles, destaquen la línia d’ajudes per als autònoms dotat amb un milió d’euros, amb 600 euros al mes per als qui mantinguen la seua activitat i 200 euros per als qui cessen la seua activitat; les ajudes per a empreses que contracten a veïns d’Onda de fins a 4.500 euros per contracte de llarga duració o indefinit; el pagament immediat les factures pendents als proveïdors Pimes i autònoms de l’ajuntament; la modificació del calendari fiscal per a ajornar el pagament d’impostos i taxes municipals; la devolució de les taxes d’activitats anul·lades; l’exempció de pagament de les taxes a terrasses, bars i restaurants així com els llocs del mercat municipal mentre dure l’Estat d’Alarma; o l’augment de la seguretat ciutadana amb l’objectiu de complir les limitacions en els espais comercials que romanen oberts.

Tota la informació i bases de totes les ajudes es poden consultar en la web municipal www.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari