Onda finança les despeses de material escolar als xiquets de tres a sis anys a centres públics i concertats

L’Ajuntament inverteix 26.790 euros en ajudes directes als centres per a comprar-los el material als joves onders

Onda finança les despeses de material escolar als xiquets de tres a sis anys a centres públics i concertats
08/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per la qualitat educativa, finança les despeses de material escolar fungible i llibres als xiquets de tres a sis anys per a tots els centres educatius d’Onda, siguen concertats o públics.

En total, el consistori inverteix 26.790 euros, la qual cosa equival a 30 euros per xiquet o xiqueta matriculat dins de l’etapa d’educació infantil de segon cicle. L’ajuda es concedeix a cada col·legi perquè ells mateixos compren el material i el repartisquen entre els alumnes.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha recalcat que “l’educació és un pilar bàsic i fonamental en la societat, i si volem la millor qualitat per als nostres xiquets i xiquetes hem d’estar al costat de les famílies i els col·legis. Amb aquestes ajudes aportem el nostre granet d’arena perquè tots els alumnes, sense distincions, puguen treballar amb el material que mereixen”.

Nou xec guarderia

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament ja ha obert el termini per a sol·licitar el nou xec guarderia, amb ajudes de fins a 100 euros per fill matriculat, d’entre 0 a 3 anys, en un centre d’educació infantil de la ciutat.

Amb aquesta subvenció, que amplia la quantia fins al 100%, el govern municipal doblega la seua aposta per la conciliació familiar i laboral mitjançant una inversió total de 148.500 euros per al pròxim curs escolar 2020/2021. Així, a partir de setembre s’augmenta un 20% la subvenció per a totes les famílies, passant de 50 a 60 euros, i com a gran novetat, es duplica l’import, fins als 100 euros, per a les famílies monoparentals o amb els progenitors en situació de desocupació.

Les famílies poden sol·licitar ja l’ajuda a través de la web del consistori (www.onda.es) fins al 28 d’agost. També s’obrirà una convocatòria extraordinària del 4 de gener fins al 22 de gener de 2021.

Per a poder optar a aquesta subvenció les persones beneficiàries del xec han de complir els requisits de ser el pare, mare, tutor, tutora o representant legal de l’alumne de 0 a 3 anys que hagen nascut o estiga previst el seu naixement per al curs escolar 2020-2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari