Ballester atén les peticions dels veïns del barri del Rajolar en una nova edició d''Onda barri a barri'

Els regidors prenen nota de les demandes ciutadanes com la millora de la seguretat viària, neteja i asfaltat

Ballester atén les peticions dels veïns del barri del Rajolar en una nova edició d''Onda barri a barri'
10/09/2021 -

Els regidors del govern municipal d’Onda, liderats per l’alcaldessa Carmina Ballester, es van citar amb els veïns del barri del Rajolar per a escoltar les seues demandes de millora en una nova edició de la campanya participativa ‘Onda barri a barri‘. Així, llibreta en mà van recórrer els carrers del barri per a anotar les peticions ciutadanes com la millora de la seguretat viària en diferents punts, el reforç de la neteja i el re-asfaltat d’alguns trams. L’alcaldessa es va comprometre a executar les actuacions durant les pròximes setmanes.

“En aquest govern municipal som conscients que només escoltant cada veí per a després actuar podem construir una ciutat millor i amb més qualitat de vida”, ha apuntat la primera edil.

Millores en El Colador i Monteblanco

D’altra banda, recentment la iniciativa ‘Onda barri a barri’ també ha acudit a l’els barris del Colador i Monteblanco. En el primer s’ha dut a terme la renovació de la pista esportiva, la instal·lació d’un parc infantil i de mobiliari urbà, la millora de la il·luminació amb fanals led i la col·locació de guals per a reduir la velocitat dels vehicles en llaures a la seguretat dels veïns.

De la mateixa manera, en el barri Monteblanco, a instàncies dels veïns, s’ha millorat la seguretat viària de la zona, senyalització i accessibilitat, ja que es tracta de carrers estrets amb molt de trànsit de vehicles i vianants, ja que se situa un centre infantil. Complint amb la seua paraula, l’Ajuntament ja ha instal·lat guals, nous senyals advertint el centre infantil i limitant la velocitat a 20 quilòmetres hora i regulat la direcció del trànsit.

Ballester ha afegit que “la nostra política es fonamenta en l’escolta activa per a actuar i construir entre tots la ciutat que volem, perquè a Onda no hi ha barris xicotets, són tots de primera categoria i mereixen per igual les millors condicions per al benestar dels seus ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari