Ballester exposa en CEVISAMA el projecte Onda Bonica com a model d'èxit de regeneració i embelliment urbà

Ballester exposa en CEVISAMA el projecte Onda Bonica com a model d'èxit de regeneració i embelliment urbà
01/03/2023 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha presentat aquest matí el projecte Onda Bonica en la Mostra Internacional de Ceràmica CEVISAMA, com a model d’èxit de regeneració urbana i embelliment d’entorns degradats. Onda Bonica té l’objectiu d’usar la ceràmica feta en empreses onders per a condicionar diversos punts de la ciutat i convertir-la “en el major museu ceràmic a l’aire lliure”.

Ballester ha recordat la presentació del pla fa tres anys i ha fet balanç: “tornem per a presentar les més de 30 actuacions amb una inversió de més d’un milió d’euros”. La primera edil ha destacat que totes elles estan fetes amb producte onder i executades per empreses de la ciutat, ja que “la ceràmica és el nostre senyal d’identitat, tenim el millor talent, els millors productes i la millor qualitat”, ha destacat.

Entre les nombroses actuacions d’Onda Bonica destaca el gran mural fet amb trencadís en el túnel d’entrada al municipi, que ha transformat completament l’arribada amb cotxe a Onda. La ceràmica usada en aquesta acció va ser donada per Pamesa i els dissenys realitzats pels usuaris del Centre Ocupacional El Molí. També destaquen les escales dels carrers Doctor Gómez Ferrer i Túria, el mural de la Font de la Força, la plaça Cervantes, la plaça Miguel Hernández o la Serratella.

L’alcaldessa ha aprofitat l’ocasió per a reivindicar “que la ceràmica de Castelló té un gran futur al davant. Perquè tenim els millors productes, tot el talent i l’inconformisme per continuar millorant, per continuar liderant la innovació que ens ha fet grans”.

Visita a empreses

L’equip de govern continua amb la seua ronda de visites a empreses onders per a exposar-los el seu pla d’acció Onda Logistic, centrat en la millora dels polígons, serveis personalitzats, incentius fiscals de fins al 95%, l’oficina d’acceleració empresarial per a agilitzar els tràmits o el pla d’ajudes per a la contractació de fins a 4.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari